Konkurrencen er slut!

Vind den nye Toyota Aygo X i et helt år*

Nu har du muligheden for at vinde den helt nye Aygo X i et helt år! Aygo familien er kendt for deres unikke design, boblende personlighed og overraskende rummelighed. Den nye Aygo X er ikke en ny Aygo, det er en helt ny bil i A-segmentet! Det er den perfekte pendlerbil til dig der ønsker en mindre bil, uden at gå på kompromis i forhold til køreglæde. Den nye Aygo X byder på et endnu vildere design, med mange flere muligheder end tidligere.

Bilens kompakte konstruktion, kameraer og sensorer hjælper med at gøre parkeringen til en leg. De imponerende 18" alufælge giver dig et bedre fodfæste og en fremtræden tilstedeværelse på vejen. Indvendigt giver den nye Aygo X tilmed et mere rummeligt og komfortabelt interiør. Vi forventer at Toyota Aygo X får premiere i midten af maj måned 2022.

*VIGTIGT! For at deltage, så skal du huske at vinge af i feltet med "Ja tak, jeg vil gerne deltage i Aygo X konkurrencen og accepterer hermed..."
Skriv bilmærke og model her (skriv "ingen" hvis du ikke har en bil)


I forbindelse med deltagelsen i Aygo X konkurrencen, så giver jeg hermed Bil & Co tilladelse til at sende mig nyhedsbreve på e-mail. Jeg giver samtidig samtykke til, at Bil & Co må kontakte mig på, telefon og sms i forbindelse med salg og markedsføring af den nye Aygo X. Jeg kan til enhver tid afmelde mig listen på et link nederest i nyhedsbrevet eller sende en mail til info@bilogco.dk
*Du skal være fyldt 18 år og have et gyldigt kørekort for at deltage. Der er tegnet forsikring på bilen og perioden tæller 12 mdr. fra udleveringsdatoen. Bilen må kun benyttes af vinderen af konkurrencen og må ikke benyttes uden for Danmarks grænser og max. 15.000 km i perioden. Det er eksklusiv brændstof, og der er en selvrisiko på kr. 5.000,- ved skader, hvor du bærer skylden.
Konkurrencen er en Bil & Co konkurrence - vinderen trækkes ved tilfældig lodtrækning ud af alle med de korrekte svar efter Toyota Aygo X har fået premiere (Uge 20). Vinderen får direkte besked via e-mail eller opkald og offentliggøres på vores sociale medier. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, og konkurrencen er ikke købsbetinget.