Bil & Co Kampagne 🎉

Få minimum 15.000 kr. for din brugte bil, uanset stand.

Byt din brugte bil ud med en Fabriksny Toyota hos Bil & Co, så sikrer du dig minimum 15.000,-. i værdi. Glem derfor alt om skrotning! - Lad os tage hånd om din gamle trofaste ven❤️, og erstat den med nøglerne til en splinter ny Toyota model.🚗💼 Er din bil mere værd end 15.000 kr., så får du naturligvis dette. Vi sørger for, at du altid får maksimal værdi og den bedst mulige handel.

SÅ DET ER NU! du får den bedste pris for din trofaste ledsager på hjul, og samtidig oplever glæden ved at køre i en spritny model! 🔑 

For at gøre brug af kampagnen skal du kontakte din lokale Bil & Co forretning med din brugte bil, herefter hjælper en af vores kompetente rådgivere dig bedst muligt igennem processen. Alternativt kan du starte helt uforpligtende med at benytte vores byttebilsberegner, hvor vi herefter vil kontakte dig for mere.

Betingelse: Din brugte bil skal være indregistreret i Danmark, skal kunne køre til og fra forhandleren. Din fabriksnye Toyota skal finansierers igennem Toyota Finans, dette er en del af handlen. Finansieres din nye bil ikke igennem Toyota Finans, gives der kun den indkøbsværdi, som din gamle bil har.

Kampagnen er gældende til og med d. 24 december 2023.

Beregn byttepris

Bliv ringet op

Skriv til os

Bestil prøvetur

Toyota Relax

Alle Toyota-modeller, der ikke er omfattet af den 3-årige fabriksgaranti, og som endnu ikke er fyldt 10 år eller har kørt 185.000 km., vil efter et serviceeftersyn på et autoriseret Toyota-værksted automatisk være omfattet af Toyota Relax.

Den serviceaktiverede garanti dækker populært sagt alt det, der får bilen til at køre. Den dækker de dyreste reparationer på din bil, som ikke er forårsaget af slid eller skader. 

F.eks. vitale dele af motoren, brændstofsystemet, gearkassen og meget mere.