Spar 20.000 kr. på C-HR Hybrid

Ekstra skarpe priser på Toyota C-HR, samt rabat på eftermonteret navigation og ekstra gode renter!

Nu er det igen tid til Toyota Markedsdage spækket med gode tilbud på alle dine yndlings Hybridbiler! Du kan i denne omgang spare 20.000 kr. på udvalgte lagerbiler, bl.a. den frække Toyota C-HR Hybrid. Vil du have navigation eftermonteret så kan du under Markedsdage også spare 20% på navigation til C-HR.

Spar 20.000 kr. på udvalgte Toyota C-HR Hybrid

Finansieringseksempel

C-LUB nu fra 281.890 kr. 

2.534 kr./md.

TOYOTA C-HR C-LUB: 2.534 KR./MD. (BILENS PRIS: 281.890
KR. INKL. LEV.OMK.) UDBETALING: 56.378 KR. LØBETID: 96
MDR. VARIABEL DEBITORRENTE: 0,95 %. ÅOP: 1,92 %. SAMLET
KREDITBELØB: 225.512 KR. SAMLEDE KREDITOMK.: 17.752 KR.
SAMLET TILBAGEBETALING (EKSKL. UDB.): 243.264 KR. KRÆVER KØB AF KASKOFORSIKRING.Beregningen er baseret på betaling via Nets. Tilbuddet gælder kun fabriksnye personbiler. Kun privatpersoner, som kan kreditgodkendes. Finansiering via Toyota Financial Services Danmark A/S. Der er fortrydelsesret på lånet. Gælder kun biler bestilt i perioden 3.-23. maj 2021.

Spar 20% på Originalt eftermonteret Navigation

C-HR

Nu 7.570 kr. (Før 9.464 kr.)

Hvad er udbetalingen?

Udbetalingen svarer til en delbetaling af bilens pris. Normalt ligger denne på omkring 20% på en almindelig finansiering, og bruges normalt af finansieringsselskaber til at sikre sig at køber har penge til videre finansiering. Ved at du ikke skal betale udbetalingen, betyder det at du ikke skal have et større beløb op af lommen når du køber bilen - du skal bare betale den månedlige ydelse.

Mulighed for ingen udbetaling

Det gælder for alle lån at:

  • Kaskoforsikring er et krav
  • Låntagere må ikke stå i RKI
  • Positiv kreditværdighedsvurdering forudsættes
  • Kreditværdighedsvurderingen beror altid på en individuel vurdering af den enkelte ansøgning, og Toyota Financial Services forbeholder sig derfor til enhver tid ret til, uden yderligere begrundelse at afvise en ansøgning, også selv om ansøgningen umiddelbart opfylder kriterierne for at kunne opnå det ansøgte lån.

Beregn byttepris

Se mere om C-HR

Bliv ringet op

Skriv til os

Bestil prøvetur