Konkurrence hos Bil & Co

Vind den nye Toyota Yaris Hybrid 2020 i et helt år*

Toyota Yaris har gennem mange år været en af danskernes foretrukne biler. Det skal den fortsat være, så derfor stopper innovationen aldrig. 20 års innovation, nyskabende design og banebrydende teknologi kulminerer i den nye Yaris, der lanceres i september 2020.

Den nye Yaris har fået et markant design løft og kommer med en nyudviklet 1.5 liters hybridmotor. En progressiv hybrid-teknologi der giver suveræn brændstoføkonomi, længere kørsel på ren el og kvikkere acceleration.  Kort sagt - den nye Yaris redefinerer hvad der er muligt og hver en detaljer er designet med dig i tankerne.

KONKURRENCEN ER SLUT OG VINDEREN BLEV LONE THIELSEN FRA KOLDING - STORT TILLYKKE LONE

Skriv bilmærke og model her (skriv "ingen" hvis du ikke har en bil)
Jeg giver Bil & Co tilladelse til at sende mig nyhedsbreve på e-mail. Jeg giver samtidig samtykke til, at Bil & Co må kontakte mig på, telefon og sms i forbindelse med salg og markedsføring af den nye Yaris. Jeg kan til enhver tid afmelde mig listen på et link nederest i nyhedsbrevet eller sende en mail til info@bilogco.dk

*Du skal være fyldt 18 år og have et gyldigt kørekort for at deltage. Der er tegnet forsikring på bilen og perioden tæller 12 mdr. fra udleveringsdatoen. Bilen må ikke benyttes uden for Danmarks grænser og max. 15.000 km i perioden. Det er eksklusiv brændstof, og der er en selvrisiko på kr. 5.000,- ved skader, hvor du bærer skylden.

Konkurrencen er en Bil & Co konkurrence - vinderen trækkes ved tilfældig lodtrækning til "Yaris Åbent Hus 2020". Vinderen får direkte besked via e-mail og offentliggøres på vores Facebook side. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, og konkurrencen er ikke købsbetinget.

  

  

Sikkerhed

Bilen kommer med den nyeste udgave af Toyota Safety Sense, der er spækket med intelligent sikkerheds-teknologi.

Avanceret pre-kollisionssystem med nødbremseassistent, skiltegenkendelse, adaptiv fartpilot samt fodgængerdetektor.

Så kan du nyde turen bag rattet

  

Teknologi

Den strømlinede og intuitive integration med Apple CarPlayTM og AndroidgiverTM dig frihed til at være online, når du er på farten.

Stor multimedieskærm giver dig det fulde overblik og bakkameraet gør det endnu nemmere at parkere og undgå skader.

Du bliver ét med teknologien

  

Komfort

Kabinen er rummelig og åben. Lavet af moderne materialer med lækre soft-touch overflader og designdetaljer.

Det er slut med irriterende ledninger. Læg mobilen på den trådløse opladestation. Hvert element gør køreturen mere behagelig.

Detaljer skabt til glæde for dig