Har du styr på forsikringen?

Hos Bil & Co er det vigtigt, at vores kunder er ordentlig dækket hvis uheldet er ude. Hos Bil & Co arbejder vi kun sammen med forsikringsselskaber, der opfylder vores krav som en troværdig samarbejdspartner. Toyota Forsikring og Techno Forsikring opfylder begge kravene, så det er dem vi anbefaler, når de nye eller brugte bil skal forsikres. 

Toyota forsikring

Skulle du være så uheldig at få en skade på din bil, fortjener din Toyota den allerbedste behandling. Du har mulighed for at vælge Toyota Bilforsikring, når du køber en ny eller brugt Toyota hos Bil & Co. Hvis du allerede har en Toyota, men ønsker et tilbud på Toyota Bilforsikring, så hjælper vi selvfølgelig også med det.

Samme gode kvalitet som din bil

En Toyota bilforsikring er i samme gode kvalitet som din bil og indeholder en række fordele, som kun tilbydes Toyota kunder. Tegner du en Toyota forsikring, er du sikret reparation på et autoriseret Toyota-værksted. Du er samtidig sikret, at der altid anvendes nye, originale reservedele.

112 % i orden

Det er vigtig at din Toyota opbygges efter fabrikkens forskrifter efter et uheld. Det har betydning for sikkerheden og for gensalgsværdien. På alle Bil & Co værksteder er der specialuddannede teknikere, der opbygger bilen fuldstændig efter fabrikkens forskrifter. De kender alle Toyota modeller, og ved præcis hvor der må skæres i karrosseriet, og ikke mindst hvor der ikke må. Du kan sikker på, at din Toyota er i lige så sikker og forsvarlig stand efter et uheld, som den var før.

Toyota tilbyder desuden:

  • Lånebil i reparationstiden (i forbindelse med kaskoskader)
  • Kort reparationstid, da vi kender bilen og har hurtig adgang til alle reservedele.
  • Gratis reparation af stenslag.
  • Frit kilometerforbrug uden meromkostning.
  • Mulighed for elitebilsstatus efter 3 års skadefri kørsel, dog min. alder 25 år.
  • Tre års garanti på forsikringsreparationer.
  • Vask og støvsugning af bilen efter reparation.
  • Månedlige betalinger – uden meromkostninger.
Jeg giver hermed Bil & Co tilladelse til at sende mig nyhedsbreve på e-mail, med nyheder, kampagner, events og tilbud omkring bilsalg, værksted og produkter. Jeg kan til enhver tid afmelde mig listen på et link i e-mail nyhedsbrevet.