Toyota bilforsikring

En Toyota forsikring er en løsning speciel til Toyota biler og kommer med mange fordele

En Toyota Bilforsikring er bare bedre til en Toyota

Da bilforsikring til Toyota er et produkt ud af et samarbejde mellem Toyota og Gjensidige, har Toyota været med til at sætte nogle helt specifikke krav til forsikringen. Det betyder altså, at du får nogle fordele på en forsikring gennem Toyota, som du ikke vil gøre i samme grad hos andre forsikringsselskaber.

Samarbejdet betyder blandt andet, at du altid får tilbuddet om at få bilen repareret på et autoriseret Toyota værksted, det betyder altså også, at din bil ikke bare bliver sendt til det tætteste værksted i nærheden, men derimod til et værksted som har ekspertisen i at håndtere lige præcis din Toyota og Toyota forsikringssager. Og ekspertise giver sikkerhed. 

Toyota Forsikring leveres af Gjensidige Forsikring, A. C. Meyers Vænge 9, 2450 København SV, CVR-nr. 3325 9247

Fordele ved Toyota bilforsikring

✓ Ansvar og kaskodækning
✓ Gratis lånebil i forbindelse med skadereparation
✓ Gratis reparation af stenslag på bilens forrude
✓ Reparation på autoriseret Toyota-værksted
✓ Nye og originale reservedele
✓ Vasket og støvsuget bil efter skadereparation
✓ 5 års garanti på skadereparation
✓ Mulighed for ubegrænset kilometer
✓ Attraktive tilvalgsdækninger
✓ Kan tegnes på brugte Toyota-biler op til 10 år

Kasko
Dækker skader på din bil, hvis du fx får en bule, eller hvis din bil bliver stjålet eller
udsat for hærværk.

Ansvar
Dækker det juridiske erstatningsansvar for skader på personer og ting forvoldt ved bilens brug som køretøj inkl. tilkoblet camping- eller påhængsvogn.

Gratis lånebil ved skadereparation
Fri lånebil fra autoriserede Toyota-værksteder i hele Danmark, bortset fra ikke brofaste øer og Grønland. Fri lånebil gælder ved skadereparation, dog ikke glasskade, totalskade eller tyveri.

Gratis reparation af stenslag på bilens forrude
Forsikringen inkluderer reparation af stenslag uden betaling af eventuel selvrisiko.

Autoriseret Toyota-værksted
Altid mulighed for at få bilen repareret på et autoriseret Toyota-værksted med nye
og originale reservedele. Det er vigtigt at få din Toyota opbygget efter fabrikkens forskrifter efter et uheld. Det har ikke alene en stor betydning for bilens sikkerhed, men også for gensalgsværdien. På et autoriseret Toyota-værksted har vi special-
uddannede teknikere, der opbygger bilen fuldstændig efter fabrikkens forskrifter.
De kender din bil ned til den mindste lille punktsvejsning og ved lige præcis, hvor
der må skæres i karrosseriet – og ikke mindst, hvor der ikke må. Det er den viden og erfaring, der gør, at du kan være sikker på, at din Toyota er i akkurat lige så sikker og forsvarlig stand efter et uheld, som den var før. Når vi afleverer din bil igen – har vi selvfølgelig vasket og støvsuget den.

5 års garanti på skadereparation
Forsikringen inkluderer 5 års garanti på den reparation, der er udført på et autoriseret Toyota-værksted i forbindelse med en skade.

Vilkår

Toyota Forsikring leveres af Gjensidige Forsikring, A. C. Meyers Vænge 9, 2450 København SV, CVR-nr. 3325 9247, Dansk Filial af Gjensidige Forsikring ASA, Norge ORG.-nr. 995568217. Gjensidige Forsikring er medlem af Garantifonden for skadesforsikringsselskaber. Forsikringspriserne er inkl. gebyrer og afgifiter og forudsætter årlig betaling via Betalingsservice. Forsikringen dækker med de begrænsninger der fremgår af forsikringspolicen og forsikringsbetingelserne. Se de fulde forsikringsbetingelser nedenfor. Det er en forudsætning, at du opfylder Gjensidiges indtegningskrav.