Fiat 500 - et italiensk designikon hele verden kender

Fiat er indbegrebet af italiensk bilkultur og godt design, selvom mange sikkert drømmer om en Ferrari, når man snakker italienske biler. Men når drømmene er siet fra, så har Fiat flere design klassikere, hvor alle kan være med økonomisk. Fiat 500, der kom på gaden i 1936, var den første masseproducerede bil i sin klasse.

Fiat 500 tog Danmark med storm

For år tilbage tog den nye Fiat 500 Danmark med storm, og for mange blev det en populær konebil eller bil nummer to. Det skyldes ikke mindst designet på en Fiat 500, detaljerne, det lækre interiør og muligheden for at designe sin egen Fiat 500. Det er en af de ting, der gør en Fiat 500 så unik - du kan selv vælge farven på klachéen, stoffet på sædet, farven på rattet.

Bil & Co giver en tur

Du kan se alle de forskellige udstyrsvarianter og designmuligheder i vores showroom hos Bil & Co Kolding.

Fiat 500 - et retro ikon!

Italiensk sans for kvalitet og design skinner igennem.

Se billeder af Fiat 500 i mediegalleriet.

1/1
Til marts kommer Fiat 500 som mild hybrid
Priser fra 119.990,- kr. 

Den stilede og yderst populære Fiat 500 kommer til Danmark i slutningen af marts i år. Den nye 500 kommer med en helt ny 3-cylindret 1.0-liters benzinmotor med 70 HK, og et 12-volts BSG-batteri som udøver hybrid-delen. Mild hybrid er en betegnelse for, at bilen ikke kan køre på el, men de elektroniske instrumenter i bilen kan trække deres strøm fra batteriet, frem for motoren. Det betyder, at i de nye Fiat 500 mild hybrid-modeller vil klimaanlægget, radioen, start/stop og andet elektronisk få deres strøm fra batteriet, så du sparer benzin. Det betyder også en reduktion i CO2-udslippet med op til 20% på den nye Fiat 500. 

Læs mere om den nye Fiat 500 i artiklen til højre. 

Vi benytter cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere her.

OK