Den ultimative køreoplevelse

Eclipse Cross er designet til at give dig den ultimative køreoplevelse. Den nyudviklede motor sikrer stor effektivitet og er samtidig udstyret med elektrisk kontrolleret turbolader for at give et stærkt moment. I kombination med S-AWC systemet betyder det masser af kræfter, øjeblikkelig acceleration og stabilitet, når du har brug for det.

Det sportslige og samtidig komfortable interiør tilbyder en kabine, der giver dig et godt overblik i trafikken. Både aflæsningsdisplay og betjeningsknapper er intuitivt placeret, således du kan holde fokus på vejen.

1/1

Få topmodellen af Eclipse Cross for kun 299.990,- kr. Spar 25.000,- kr.

Du får LED-forlygter, 7" touchskærm m. Rockford Fosgate Premium anlæg, 360º kamera, head up display, nøglefri adgang, panoramaglastag, opvarmet rat, 18" alufælge, 2-zone klimaanlæg, nøglefri start/stop, Blind Spot Warning, opvarmet forrude, 5 års garanti samt meget mere.

Opgradér til Intense+ med automatgear til kun 325.996 kr.

Kraftfuld SUV med maksimal sikkerhed og komfort

Den nye Eclipse Cross fremstår på alle måder usædvanlig kraftfuld. Én ting er det stilfulde design, som har vundet den prestigefyldte Good Design Award. Noget andet er kabinen med enestående rummelighed og overblik, der byder på mere komfort end nogensinde.

Den topudstyrede SUV fås som standard med en stærk turbo benzinmotor med hele 163 hk samt det nye AYC-system, som minimerer evt. over- eller understyring. Derudover er der mulighed for det avancerede S-AWC-system; et aktivt og dynamisk firehjulstræk, der sikrer præcision, optimalt vejgreb og overskud i ethvert terræn. Uanset valg er du garanteret enestående køreegenskaber og et maksimalt sikkerhedsniveau med 5 Euro NCAP-stjerner, der nu også omfatter automatisk skiltegenkendelse.

Slå til nu og få den gennemførte Eclipse Cross Intense+ 1.5T 163 hk til kun 299.990 kr. Eclipse Cross fås med en stærk garantiordning på 5 år eller 100.000 km. Den viste bil er en Intense+ Aut. Energi B-C 13,8-11,5 km/l. CO2 170-196 g/km. Forbruget er angivet efter den nye WLTP-norm.

*Apple CarPlay kræver iPhone 5 eller nyere. Prisen er ekskl. metallak. Tilbuddet gælder så længe lager haves.

Vi benytter cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere her.

OK