Toyota AYGO - Just go!

Kvik og klar til det hele. Med et nyt og skarpt look er AYGO en minibil med stor personlighed. Toyota AYGO er kompakt, let at køre og ikke mindst smidig. Den er perfekt til byens tætte trafik, og klemmer sig let ind på parkeringspladser, som større biler må opgive. 

Lille bil - stor personlighed

Giv din Toyota AYGO et personligt look, med nogle få, men velvalgte designdetaljer. Indvendig kan du vælge farver, så bilen matcher netop din stil. Udvendig kan du med specialdesignede alufælge og navkapsler give din AYGO et personligt look. Byg din AYGO her.

Klar til det uventede

Toyota AYGO skyder ingen genveje, når det gælder sikkerhed.

Alle modeller kan fås med Toyota Safety Sense, som øger din sikkerhed i trafikken. F.eks. hjælper Toyotas Pre-Crash Safety System dig med at undgå en potientiel kollision og bremser også, hvis føreren af bilen ikke reagerer.

Læs mere om Toyota Safety Sense her

Toyota AYGO - en karakteristisk bybil

Oplev rendyrket køreglæde i den fantastiske mikrobil.

Toyota AYGO er kvik og klar til det hele, og fanger øjet med sit markante design. Med det nye og skarpe look får du en minibil med stor personlighed. 

Se billeder af Toyota AYGO i mediegalleriet.

1/1

Her er alle genveje omkring Toyota AYGO

eller prøv at bygge din egen i konfiguratoren lige her

Du kan også få et "nu-og-her skøn" over prisen på din bil her

Smartphone integration - smart, nem & sikker at bruge

Toyota AYGO smartphone integration er den perfekte rejsepartner, når du er på farten. Alle dine favorit apps kan spejles op på en 7” touchskærm, og med stemmestyringen i din smartphone kan du nemt og sikkert bruge ruteangivelse, lave opkald og sætte yndlings-musikken på.

Smartphone integration powered by Pioneer inkluderer Apple CarPlay & Android Auto.

Vi benytter cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere her.

OK