Toyota Aygo X - Whats your spice?

En bil med højt humør, unikt design og et hav af muligheder.

Aygo familien er kendt for deres unikke design, boblende personlighed og overraskende rummelighed. Den perfekte bil til dig der ønsker en mindre bil, uden at gå på kompromis i forhold til køreglæde. Den nye Aygo X byder nu på et endnu vildere design, med mange flere muligheder end tidligere, så du nemt kan køre byen tynd, og fortsætte ud på de åbne veje.

Anhængertræk: Den nye Aygo X kan desværre ikke monteres med anhængertræk, men der kan monteres cykelholderkrog. 

Mærk energien ved den nye Toyota Aygo X

Toyota Aygo X Galleri Dynamisk 1 1900X1069
Toyota Aygo X Galleri Dynamisk 2 1900X1069
Aygo X Interioer Galleri 1 1900X1069
Aygo X Interioer Galleri 2 1900X1069
Aygo X Interioer Galleri 3 1900X1069
Aygo X Interioer Galleri 4 1900X1069
Aygo X Interioer Galleri 5 1900X1069
Toyota Aygo X Galleri Dynamisk 3 1900X1069
Toyota Aygo X Galleri Dynamisk 5 1900X1069

Toyota Aygo X udstyrsvarianter

Play

Indeholder:

Aircondition
17" stålhjul
Halogen forlygter
Sidespejle, el-opvarmelige
Sædevarme, for
Fjernbetjent centrallås
Elruder, for
Start & Stop system
9" multimedieskærm
Trådløs Apple Carplay /Android
Auto
DAB+ radio
4 højttalere
Bakkamera
Læderrat
Toyota Safety Sense 2.5
Nødbremseassistent
Vognbaneassistent
Dynamisk skiltegenkendelse
Adaptiv fartpilot
Fjernlysassistent

Active

Indeholder Play-udstyr+

Tonede ruder
Tågeforlygter, halogen
17" alufælge i 5-eget design
LED forlygter
Regnsensor
Aut. Klimaanlæg

Pulse

Indeholder Active-udstyr +

Smart Entry
Parkeringsensorer for og bag
Trådløs smartphone oplader
17" alufælge poleret i 5-eget design
Metallak
Bi-tone, tag i sort lak
Ambiente belysning
Stofindtræk "Emotional"
Interiør elementer i bilens farve

Envy

Indeholder Pulse-udstyr +

18" alufælge i 4-dobbelt eget
design
Kunstlæder/stof sæder
Eksteriør elementer

Toyota Smart Connect
10,5" multimedieskærm
Cloud Navigation
4 års abonnement
Over-the-air updates

Toyota Relax

Op til 10 års serviceaktiveret garanti med Toyota Relax - Slap helt af ved blot at overholde dit serviceinterval!

Din bil kan indgå i Toyota Relax indtil den er 10 år gammel, eller har kørt 185.000 km, hvad end der kommer først.

Gælder kun ved service på et autoriseret Toyota værksted

En ny måde at tænke bykørsel på

Fantastiske ting kommer tit i små pakker, og Aygo X er en kompakt bil sprængfyldt med attitude. Den distancere sig fra mikrobils-normen og forstærker din selvtillid, med følelsen af en crossover med høj siddeposition, uden at gå på kompromis med de gode egenskaber ved en kompakt bybil. Den forhøjede siddeposition og udvidede forrude,  giver dig det maksimale udsyn og hjælper dig med at holde overblikket i trafikken. 

Kørsel igennem byen er blevet mere responsiv, jævn og morsom, ved hjælp af den avancerede S-CVT gearkasse, mens den kompakte konstruktion, kameraer og sensorer, gør parkeringen til en leg. Føl dig selvsikker og bevar overblikket i travl trafik. Det er bykørsel, som du aldrig har oplevet det før.

Oplev den nye Toyota Aygo X

Byens hotteste crossover

Aygo X kommer med et umiskendeligt design der med sikkerhed skaber blikfang. De flotte bitone farvekombinationer er med til at skabe det smukke unikke look, som gør Aygo X til noget helt specielt. Bliv fanget i lyset af de flotte LED forlygter, der uhæmmet lyser vejen op og sig farvel med de ikoniske baglygter - en smuk Aygo X signatur.  

Med imponerende 18" alufælge, under de store hjulskærme, har Aygo X et bedre fodfæste og giver en fremtræden tilstedeværelse på vejen. Indvendigt giver den nye Aygo X et mere rummeligt og komfortabelt interiør. Designet er berørt af mange for at sikre køreglæden og fremkalde en let interaktion mellem fører og passagerer. De smarte design detaljer kan findes overalt i kabinen, fra sygningerne til opbevaringsløsningerne, alt er designet med passagerene i tankerne. 

Aygo X - Hvad siger pressen? 

FDM

"Toyota Aygo X bringer SUV-verdenens moderne linjer ned i mikroklassen og skaber derved en ny og økonomisk overkommelig bil."

"I forhold til den gamle og populære Aygo er den nye vokset på alle ledder, og det har skabt god plads fortil. Men mest bemærkelsesværdigt er siddepositionen, hvor man nu sidder seks cm højere end i den gamle Aygo. Det giver en let ind-og udstigning, ligesom man har et godt overblik over trafikken."

Avisen.dk

"Toyota Aygo X – Minibil med store ambitioner"

"Aygo X (udtales Cross og ikke X) er en spritny bil fra Toyota trods det ”gamle navn”. Aygo så dagens lys i 2005 og har været produceret i to generationer med et par facelifts undervejs, men nu er det slut. Den nye Aygo X har ikke en eneste møtrik eller syning i sædet tilfælles med den udgående model."

Biler.nu

"Ny Toyota Aygo X tager mikrobilen til nye højder"

"Der er bilmærker, som gør det modsatte og giver mikrobilen nyt liv – og mikrobilskøberne bedre kår end nogensinde før. Kia og Hyundai holder stædigt fast i Picanto og i10, og nu er Toyota klar med sin helt nye mikrobil, den nye Aygo X. Større, langt mere moderne, langt federe og mere velkørende end Aygo, som vi kender den."

Motorsiden.dk

"Toyota Aygo X- Aygo X kan booste downsizing"

"Igennem en årrække har ikke mindst danskerne været tilbøjelige til at købe stadig større biler. Den aktuelle internationale situation med stærkt stigende priser, også på energi samt manglen på nye biler, vil imidlertid meget vel kunne få os til at downsize, altså at anskaffe en mindre model, når dan gamle bil skal skiftes ud. Men i tilfældet Toyota Aygo X vil mange måske ikke engang rigtig opleve det som en mobilitsmæssig forringelse."

Sikkerhed

Nyd godt af en masse sikkerhedsudstyr med som standard, der sikre dig en mere bekymringsfri rejse. 

Masser af sikkerhed som standard.

Den frække "lille" bybil har fået en masse sikkerhedsudstyr med som standard, hvilket betyder at du får en mere bekymringsfri rejse, både i byen såvel som på landevejende.

Klar til at bremse? Med den Automatiske nødbremse, hjælper den nye Toyota Aygo X dig hvis den forankørende pludseligt bremser op. Nødbremsen hjælper dig også med at holde styr på både fodgængere og cyklister. Den hjælper dig også i vejkrydset, da den bremser hvis du overser en modkørende. 

Adaptiv fartpilot i kombination med vognbaneassistent og aktiv styring, gør at du kan slappe af på både de lange og korte ture. Med den Adaptive fartpilot, sætter du din ønskede fart, og så holder den selv afstand og bremser ned i forhold til forankørende. Vognbaneassistenten holder dig i mellem stregerne, så bilen ikke utilsigtet skifter vejbane.  

Befri sindet og kør under den blå himmel

Er du klar til højt til loftet? Med den nye Aygo X Air trækker du bare det flotte kanvas tag tilbage og så er du klar til at nyde blå himmel og høj sol. Der er intet bedre end at køre en varm sommerdag, med solens varme på ansigtet og vinden i håret. Mærk stemningen i byen og lad lyset strømme ind med den nye Aygo X Air.

Whats your spice?

Den nye Aygo X fås i fire spicy farvekombinationer, så der en skræddersyet til din smag. Er du som Chilli Red en vild humørbombe, der sparker gang i festen? En eventyrlig Cardamon Green? En forfriskende Juniper Blue? Eller en mere sofistikeret Ginger Beige?

Alle farvekombinationer går igennem til interiøret og skaber et fuldendt design. Vær modig og vælg den smag der passer dig.

Dig og din by i perfekt synergi

Aygo X er mere end en bybil. Det er en forlængelse af din forbundene livstil. Intuitivt at bruge og problemfri opkobling, gør det nemt at bruge din funktionsfyldte Aygo X. Den nye Aygo X er mildest talt en smartphone på hjul. Toyota Smart Connect tilbyder en trådløs forbindelse mellem din telefon og infotainment systemet. Nyd dine yndlings playlister mens du kører, i høj kvalitet ved hjælp af JBL-lyd systemet. 

Den flotte 9"  HD skærm viser dig vejen med det nye skynavigation system, med vejhændelser der opdateres i real-time, så du undgår trafikpropper. Nyd også muligheden for smart parkering, smart brændstofspåfyldning, fjernbetjent klimakontrol og åben og lås din Aygo X fra distancen. Med MyT-appen er du altid forbundet.  

Oplev Toyota Aygo X med augmentet reality-app

Udforsk den nye Aygo X med augmentet reality-app. Download appen og se hvordan den nye Aygo X fra alle vinkler, i indkørslen og garagen. Du kan downloade appen via App Store eller Google Play butikken, ved at bruge nedenstående links.