Toyotas mest avancerede hybridbil

Fra inderst til yderst kendetegnes Prius Plug-in af banebrydende teknologi, herunder solcelletag, Adaptive Automatic High Beam og meget mere. Prius Plug-in kombinerer avanceret hybridteknologi med endnu længere rækkevidde ved ren elkørsel.

Bilen vælger elmotoren, når køreforhold og distancen gør det muligt – og skifter automatisk til hybriddrift, når det er nødvendigt. Prius Plug-in er det perfekte valg til dig, der ønsker en hybridbil med endnu længere rækkevidde ved ren el-kørsel.

1/1

  Km/l

76,9

  CO2 g/km

29

  Grøn ejerafgift

330 kr. halvårligt

 Rækkevidde, el

45 km

  

Luksuriøs kabine med geniale løsninger

I den nye Prius Plug-in forenes avanceret teknologi med legende let betjening. Intuitive kontakter og det multifunktionelle læderrat suppleres af farveskærme, der giver et godt overblik over køreinformationer, herunder opladning, forbrug og energiflow. 

En stor 8" touchskærm giver adgang til et væld af funktioner, herunder navigation, musiksystem, vejrudsigter, stemmestyring og mobilopkobling. I den eksklusive kabine finder du fire komfortable siddepladser. Der er mange praktiske opbevaringsmuligheder, som suppleres af det geniale Easy Flat-sædesystem med 60:40 splitbagsæde, der nemt nedfældes og danner et kæmpe bagagerum, med helt plan bund.

Længere rækkevidde - mindre udslip

Den nye Prius Plug-in Hybrid er den mest avancerede af sin slags på markedet og kan i teorien køre op til 63 km på ren el og med en elektrisk topfart på 135 km/t. Efter den specielle norm for elbiler kører Prius Plug-in hybrid over en kam hele 83,3 km/l. Hvad dit forbrug reelt er, afhænger af kørestil, og hvor meget du kører på ren strøm.

Jo oftere du lader op, desto mere brændstof sparer du ved at køre ren elkørsel. Den daglige transport består typisk af mindre ture og kan derfor køres som ren elkørsel. Skal du derimod på længere ture sørger hybrid kørsel for en længere rækkevidde uden at gå på kompromis med komforten.

Hvordan lades bilen op?

På kun 3 timer og 15 minutter kan du oplade Prius Plug-in via en almindelig stikkontakt. Hvis du installerer en særlig ladeboks hjemme, eller bruger en offentlig ladestation, kan en fuld opladning klares på cirka 2 timer. Et LED-display i instrumentpanelet viser dig status på batteriets opladning. 

Du kan med timerfunktionen bestemme, hvornår batteriet skal lades op. Du kan f.eks. undgå tidspunkter med høj belastning af elnettet og vælge tidsrum med lavere elpris.

Bilen lades også mens du kører 

Med regenerativ bremsning lader du også bilen op når du kører. Hver gang du bremser, opsamles og overføres energien til batteriet. P.g.a. hybridmotoren i en Prius Plug-In har du en længere rækkevidde, end en bil der udelukkende kører på el.

Lad op i solen

Tilvælger du et solcelletag til din Prius Plug-In, så bidrager solens energi til opladningen af din bil. Det foregår ved, at solbatteriet oplades og overfører den opsamlede energi til kørebatteriet. Solcelletaget øger opladningskapaciteten og giver rundt regnet energi til 1.000 kilometers kørsel pr. år.

 

8 års tryghed

Det er aldrig rart med uforudsete udgifter. Med en serviceaftale hos Bil & Co kender du dine vedligeholdelsesomkostninger i hele aftaleperioden.

Vil du lease?

Der er mange måder at have bil på, og én måde der for tiden vinder frem er privatleasing. Klik nedenfor, og find ud af, om du skal privatlease din næste bil.

Danmarks bedste billån

Vi er stolte af, at kunne tilbyde dig et billån, der er så godt, at det fem gange i træk er kåret som "Danmarks bedste" af Forbrugerrådets magasin TÆNK Penge.

    

Book en prøvetur

Jeg giver hermed Bil & Co tilladelse til at sende mig nyhedsbreve på e-mail, med nyheder, kampagner, events og tilbud omkring bilsalg, værksted og produkter. Jeg kan til enhver tid afmelde mig listen på et link i e-mail nyhedsbrevet.

Aktuelle Toyota Prius Plug-In kampagner

  

Hos Bil & Co finder du et stort udvalg af brugte biler

Er du interesseret i en af vores brugte biler, dens pris eller udstyr, så tøv ikke med at kontakte os. Fandt du ikke noget lige nu, så kontakt os endelig, vores sælgere ved hvilke biler der er på vej ind, eller endnu ikke er kommet på nettet.

Hos Bil & Co køber og sælger vi også brugte biler - også gerne din. Så om du ønsker at sælge, købe eller "bytte til nyt", så kan vi finde en løsning sammen med dig. 

Hvad er din bil værd?

Med vores prisberegner får du nemt en indikation på hvad din brugte bil er værd.

Du skal blot indtaste din bils  registreringsnummer, så finder systemet selv bilen.

Vi benytter cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere her.

OK