Legenden er tilbage

Nye kræfter

Bygget på mere end 50 års historisk arv, leverer den nye Toyota GR Supra en oplevelse i verdensklasse. Med en spændende blanding af kraft, balance og kontrol giver det entusiaster maksimal køreglæde og den bedste udgave Toyota Supra.

Som den første globale GR-model, fremstillet af TOYOTA GAZOO Racing, trækker den nye Toyota GR Supra på erfaringer fra konkurrence på højeste niveau for at skabe den fineste sportsvogn, der både føler sig hjemme på racerbanen og landevejen.

Fokus på følelsen

Den nye Toyota GR Supras frontmonterede, 6-cylindrede motor har alle ingredienserne til at stimulere dine sanser. Om det er på landevejen eller på racerbanen brillerer bilen med sine 340 hk fra sin 3,0-liters turboladede motor, der giver bilen en kraftig acceleration.

 

Oplev Toyota Supra hos Bil & Co

Bliv en af de første i Danmark til at se den nye Toyota Supra, til Toyota Supra VIP aften hos Bil & Co. Det bliver en aften med sport og passion, og med mulighed for at blive opskrevet til prøvetur i bilen den efterfølgende dag. 

Supra VIP aftenen afholdes hos vores afdeling i Kolding den 24. oktober kl 18 - 21.

Der vil være udover en Toyota Supra være god mad og drikke, og i løbet af aftenen vil der også være en konkurrence, hvor du kan vinde en lækker gavekurv. 

Tilmelding sker ved mail til: ksn@bilogco.dk

Skriv Supra VIP aften i emnefeltet, dit navn og hvor mange deltagere I er, inkl. dig selv. Sidste frist for tilmelding er den 21. oktober. 

Legenden er tilbage Toyota Supra

Fremstillet af TOYOTA GAZOO Racing med frontmonteret 6 cylindret 3,0 liters benzin motor og 340 hk

Se billeder af Toyota Supra i mediegalleriet

1/1

Her er alle genveje omkring Toyota Supra

eller prøv at bygge din egen i konfiguratoren lige her

Du kan også få et "nu-og-her skøn" over prisen på din bil her

1/1

Vi benytter cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere her.

OK