Lær Toyota Yaris bedre at kende

Toyota Yaris - Danmarks favorit hybrid-bil

Toyotas ingeniører og designere har arbejdet målrettet og kompromisløst på at at gøre den populære Yaris endnu bedre. Bilen blev i 2017 forbedret på 900 punkter. Resultatet blev et nyt design, nyt motorprogram, optimerede køreegenskaber og endnu større sikkerhed, hvor Toyota Safety Sense nu er standard i alle modellerne. 

Bilen er mere støjsvag og den gør hverdagens transport til en sand fornøjelse.

Yaris Hybrid er en fantastisk bybil, du skal bare sætte dig ind og nye turen, og da en hybrid-bil altid har automatgear, gør det køreturen til en sand fornøjelse, samtidig med du gør noget godt for miljøet.

En Toyota Hybrid kombinerer en elmotor med en benzinmotor og lader op under kørslen, samt når du bremser. Så ved bykørsel kan du køre rigtig langt på literen. Bilen lader selv, og sørger selv for at kombinere kørsel på benzin og el, så du får mest muligt ud af dit brændstof.

Tryghed på turen

Toyota Yaris hjælper dig sikkert gennem de mange udfordringer du møder på din vej.

Yaris har Toyota Safety Sense som standard - det øger din sikkerhed i trafikken. F.eks. hjælper Toyotas Pre-Crash Safety System dig med at undgå en potientiel kollision og bremser også, hvis føreren af bilen ikke reagerer.

Læs mere om Toyota Safety Sense her

Toyota Yaris -Danmarks favorit hybridbil

Mere strømlinet og grønnere end nogensinde før! 

Se billeder af Toyota Yaris i mediegalleriet

1/1

Her er alle genveje omkring Toyota Yaris

eller prøv at bygge din egen i konfiguratoren lige her

Du kan også få et "nu-og-her skøn" over prisen på din bil her

Smartphone integration - smart, nem & sikker at bruge

Toyota Yaris med smartphone integration er den perfekte rejsepartner, når du er på farten. Alle dine favorit apps kan spejles op på bilens touchskærm, og med stemmestyringen i din smartphone kan du nemt og sikkert bruge ruteangivelse, lave opkald og sætte yndlings-musikken på.

Smartphone integration powered by Pioneer inkluderer Apple CarPlay & Android Auto.

Vi benytter cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere her.

OK