Toyota Yaris - Danmarks favorit hybridbil

Toyotas ingeniører og designere har arbejdet målrettet og kompromisløst på at at gøre den populære Yaris endnu bedre. Bilen blev i 2017 forbedret på 900 punkter. Resultatet blev et nyt design, nyt motorprogram, optimerede køreegenskaber og endnu større sikkerhed, hvor Toyota Safety Sense nu er standard i alle modellerne. 

1/1

  Km/l

16,7 - 20,8

  CO2 g/km

108 - 137

  Grøn ejerafgift

460 - 580 kr. halvårligt

  Energimærke

|  A |  A++

  

Tryghed på turen

Toyota Yaris hjælper dig sikkert gennem de mange udfordringer du møder på din vej. Yaris har Toyota Safety Sense som standard - det øger din sikkerhed i trafikken. F.eks. hjælper Toyotas Pre-Crash Safety System dig med at undgå en potentiel kollision og bremser også, hvis føreren af bilen ikke reagerer.

Læs mere om Toyota Safety Sense her

Hverdagens transport bliver en sand fornøjelse i en Toyota Yaris

Yaris Hybrid er en fantastisk bybil, du skal bare sætte dig ind og nyde turen. Toyotas hybridbiler har altid automatgear, som gør køreturen til en sand fornøjelse. Samtidig gør du noget godt for miljøet.

En Toyota Hybrid kombinerer en elmotor med en benzinmotor og lader op under kørslen, samt når du bremser. Så ved bykørsel kan du køre rigtig langt på literen. Bilen lader selv, og sørger selv for at kombinere kørsel på benzin og el, så du får mest muligt ud af dit brændstof.

8 års tryghed

Det er aldrig rart med uforudsete udgifter. Med en serviceaftale hos Bil & Co kender du dine vedligeholdelsesomkostninger i hele aftaleperioden.

Vil du lease?

Der er mange måder at have bil på, og én måde der for tiden vinder frem er privatleasing. Klik nedenfor, og find ud af, om du skal privatlease din næste bil.

Danmarks bedste billån

Vi er stolte af at kunne tilbyde dig et billån, der er så godt, at det fem gange i træk er kåret som "Danmarks bedste" af Forbrugerrådets magasin TÆNK Penge.

    

Book en prøvetur

Jeg giver hermed Bil & Co tilladelse til at sende mig nyhedsbreve på e-mail, med nyheder, kampagner, events og tilbud omkring bilsalg, værksted og produkter. Jeg kan til enhver tid afmelde mig listen på et link i e-mail nyhedsbrevet.

  

Hos Bil & Co finder du et stort udvalg af brugte biler

Er du interesseret i en af vores brugte biler, dens pris eller udstyr, så tøv ikke med at kontakte os. Fandt du ikke noget lige nu, så kontakt os endelig, vores sælgere ved hvilke biler der er på vej ind, eller endnu ikke er kommet på nettet.

Hos Bil & Co køber og sælger vi også brugte biler - også gerne din. Så om du ønsker at sælge, købe eller "bytte til nyt", så kan vi finde en løsning sammen med dig. 

Hvad er din bil værd?

Med vores prisberegner får du nemt en indikation på hvad din brugte bil er værd.

Du skal blot indtaste din bils  registreringsnummer, så finder systemet selv bilen.

Vi benytter cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere her.

OK