Køb en Toyota uden at lægge en krone

Vi skyder nytårsfesten i gang igen med fantastiske finansieringsmuligheder, tilbud på udstyr og Toyota Forsikring

Røgen fra nytårsraketterne har knap nok lagt sig, før endnu et nytårsbrag lyder. Vi inviterer nemlig til åbent hus i forbindelse med Toyota Markedsdage, i weekenden 8. - 9. januar.

Her vil flere modeller kunne købes uden at ligge en krone i udbetaling, men det er ikke det eneste. Vi frister også med skarpe pakketilbud på ekstraudstyr til din bil og fordelagtige forsikringspriser.    

 

0 kr. udbetaling på personbiler*

Toyota skyder det nye år i gang med Markedsdage d. 1. - 23. januar, hvor du har muligheden for at købe en bil, uden at ligge en krone i udbetaling. Det såkaldte 0-lån kommer med en særlig attraktiv rente fra 3,55%, så der er store besparelser at hente, uanset om man låner 100.000 kr., 200.000 kr., eller 300.000 til en fabriksny bil. 

Et eksempel på finansieringen kunne være den populære Toyota Yaris 1.0 Essentiel med 0 kr. i udbetaling og en månedligydelse på 1.861 kr. Bilmodellen, der er kåret til Årets Bil i Europa 2021 og som er den mest populære Toyota-model i Danmark, har normalt en pris på 144.990 kr. inkl. leveringsomkostninger. 

 

Smart-pakke med op til 18.000 kr. udstyr uden beregning

Nul udbetaling er dog ikke det eneste Toyota frister med til Markedsdage. Du kan bl.a. også få ekstraudstyr med en værdi er 18.000 kr. uden beregning, hvis du køber en Toyota Corolla 1.8 Hybrid hatchback, eller den rummelige stationcar, i udstyrsvarianten Active med Smart-pakke. 

Smart-pakken indeholder bl.a. nøglefri betjening, head-up display, regn sensor, automatisk foldbare sidespejle og meget mere...

En C-HR C-LUB med nul udbetaling og Smart-pakke

Du kan også få den lækre Crossover Toyota C-HR C-LUB med smart-pakke, i kombination med nul udbetaling, til kun 3.700 kr. Her får du, udover det fordelagtige finansieringstilbud, udstyr til en værdi af 15.000 kr. Her vil man bl.a. kunne nyde nøglefri betjening, automatisk foldbare sidespejle m. varme, nødbremse for tværgående trafik bagfra og blindvinkels-assistenten. 

25% rabat på udstyrspakker

Forkæl din nye eller nuværende Toyota med en forsinket julegave, i form af ekstraudstyr. I forbindelse med Toyota Markedsdage kan du spare 25% på en lang række udstyrspakker, til Yaris, Yaris Cross, Corolla, C-HR, RAV4 og den helt nye Aygo X, der kommer senere i 2022. 

Tilbuddet gælder indtil d. 31. jan. 2022

Spar 10% på Toyota Forsikring

I forbindelse med Toyota Markedsdage kan du også spare 10% på Toyotas egen bilforsikring. Det er uanset om du køber/leaser en ny eller brugt Toyota, eller flytter deres nuværende bilforsikring fra et andet forsikringsselskab til Toyota Forsikring i perioden 1. - 23. januar 2022. 

 

Der tages forbehold for trykfejl, tastefejl og løbende ændringer i artiklen.