Verdenspremiere på den helt nye elektriske Toyota bZ4X

Den nye 100% elektriske crossover SUV fra Toyota, med branchens bedste batterigaranti.

Vi byder velkommen til Toyotas nye bZ-serie. 

bZ-serien bliver skudt igang med den nye 100% elektriske bZ4X, en Crossover SUV der byder på et hav af muligheder. 

Beyond Zero

Toyotas nye bZ-serie er begyndelsen på en ny og spænende æra. bZ står for "beyond Zero" hvilket vidner om Toyotas mål om at udlede ingen CO2 i hele bilernes livscyklus.  Men ikke nok med det, er målet med bZ, at skabe nye fordele for miljø, personer og samfundet som helhed. 

Galleri

Toyota Bz4x Galleri 1
Toyota Bz4x Galleri 4 1900 1069 08 21
Toyota Bz4x Galleri 2 1900 1069 08 21
Toyota Bz4x Galleri 1 1900 1069 08 21
Toyota Bz4x Galleri 3 1900 1069 08 21

Designet med fokus på bedre mobilitet for alle

Toyota bZ-serien er udviklet med et mål om at skabe en mere fleksibel og let tilpasselig elbils-platform, med mennesket i centrum.  Ved at forbedre den måde du bevæger dig på, hvordan du interagere med verdenen omkring dig, og hvordan du kan bidrage til miljøet. 

Fire fokusværdier ved Toyota bZ

Den nye EV platform er udviklet med fokus på disse værdier.

Dig & miljøet

Målet med bZ, er at du bidrager positivt til miljøet, da den regenerative og vedvarende energi, som fx solenergi, i Toyota bZ-seriens modeller reducerer udledningen af emissioner.

Dig & din bil

Takket været en dedikeret elbils-platform, avanceret teknologisk udstyr og de intelligente tilslutningsmuligheder får du en sikker og sjov køreoplevelse som giver ro i sindet.

Dig & andre

Både du og dine passagerer oplever en afslappende køretur i de rummelige og lydløse kabiner. Her får du nye måder at skabe oplevelser sammen med andre på.

Dig & omverden

Du er med til at skabe et mere sikkert samfund og gøre verden til et bedre sted at være for alle. Toyota bZ tilbyder mobilitet uden emissioner; men med smarte løsninger.

Intelligent firehjulstræksystem

Kernen i Toyota bZ4X ligger i den fleksible e-TNGA platform. Denne specielt dedikerede elbils-platform er udviklet særligt til elektriske biler. Platformen giver vores SUV-koncept dens markant lange akselafstand og korte udhæng både for og bag, som gør kabinen så stor som i en luksus limousine. e-TNGA giver desuden samme fordele som det klasseledende firehjulstræksystem (AWD), udviklet i samarbejde med Subaru. Ved at samle Toyotas viden inden for elektrificering samt Subarus ekspertise indenfor AWD, kan bilejere nu nyde rolige, afslappende og spændende køreture.

Forbundet til verden

Et innovativt køremodul forbinder dig til Toyota bZ4X og viser vejen frem. Det adaptive styregreb blokerer for uønskede vibrationer, gør kørslen mere afslappet og forbedrer kontrollen og sikkerheden, blot ved at lade dig beholde hænderne i samme position – selv under sving. Det digitale førerinformationsdisplay er placeret i øjenhøjde over rattet, mindsker risikoen for at blive distraheret under kørslen og giver dig en køreoplevelse som aldrig før.

Designet når nye dimensioner

Toyota bZ4X er designet til at forbedre din oplevelse fra form til funktion. Vores designere har haft friheden til at skabe biler til en ny æra og har formået at kreere en ægte SUV med et unikt udseende og tilstedeværelse. Blandt andet med innovative funktioner som solcellepanelopladning, der bidrager til rækkevidden, luftige, rummelige og åbne kabiner, som tilbyder en ny dimension indenfor interiør-design – og hvor du får en ’hub’, hvor du aktivt kan socialisere med andre.

Hvad siger pressen?

12. maj 2021 af Frederik Hauschildt & Steen Bachmann

"Toyota vil sparke døren ind til elbilmarkedet med et nyt bilmærke og en ny eldrevet SUV. Vi tager fat i en af deres europæiske bosser for at få en forklaring"

29. oktober 2021 af Andreas Lang Hedegaard

"Toyota har netop løftet sløret for den endelige udgave af koncernens første dedikerede elbil, der får navnet Toyota bZ4X. Den stiller med 450 kilometer rækkevidde og den bedste garanti, vi har set i branchen, og så lander den i Danmark til næste år."

19. april 2021 af Torben Arent

"Toyota springer på elbølgen med SUV
Den første rigtige elbil fra Toyota får det besværlige navn BZ4X og lancerer et utraditionelt rat og instrumenthus. Bilen er klar midt i 2022 med en forventet rækkevidde omkring 500 km."

Hvornår kommer bZ4X?

Toyota bZ4X regner med at blive lanceret i midten af 2022, og vi glæder os til at byde jer velkommen til en tur rundt om Toyotas første elbil.

Se modelsiden

Du kan med fordel læse mere om bZ4X på vores modelside, via nedenstående link.

 

Der tages forbehold for trykfejl, tastefejl og løbende ændringer i artiklen.