Toyota løfter sløret for en helt ny RAV4

Say what - Toyota RAV4 som plug-in hybrid?

Det er ikke mere end små 9 måneder siden den den nye faceliftede og mere kraftfulde RAV4 så dagens lys, men Toyota er tydeligvis ikke på den lade side. Ihvertfald kan vi nu forvente, at få en Plug-in udgave at se til november, når den får verdenspremiere på biludstillingen Los Angeles Autoshow.

Starten af året var helt fantastisk for mange forhandlere rundt om i Danmark, med premieren på den nye Corolla, men bestemt også med premieren på den nye Toyota RAV4. Der er til dags dato blevet leveret næsten 2.000 nye RAV4 i Danmark, hvilket er en stigning på 53% sammenlignet med samme periode sidste år. 

Hybrid er en klar favorit! Tre ud af fire har valgt hybridudgaven af RAV4, enten med forhjulstræk og 218 hestekræfter, eller den stærke 4x4 med 222 hestekræfter. Derfor kan en fremtidig Toyota RAV4 som Plug-in hybrid, kun gå rent ind hos danskerne. 

Fakta: Plug-in Hybrid er en såkaldt opladningshybrid - som er kendetegnet ved at have et større hybridbatteri end en almindelig hybridbil, derfor kan den lades op med ladestik og dermed får du væsentligt længere rækkevidde på ren el. 

Helt præcist hvornår vi kan forvente informationer om hvor kraftfuld den bliver, den rene rækkevidde på ren el, og hvornår den bliver introduceret i Danmark er stadig med stilhed fra Toyotas side. Men vi venter spændt.  

Vi benytter cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere her.

OK