Toyota teaser for ny kompakt SUV i dynamisk design og med en unik personlighed

En ny og karakteristisk kompakt SUV fra Toyota kan snart forventes fra Toyota, det afslørede Toyota på et stort pressemøde i Amsterdam.

Vi kender ikke endnu det endelige design eller motorstørrelsen på den nye kompakte SUV. Toyotas nye model høre under B-SUV-klassen, og bygges på den Toyotas fleksible GA-B platform. Platformen er fleksibel på en måde, som gør det muligt at bygge biler med forskellige længde, bredde, akselafstand og højde. Den nye SUV bliver baseret på Toyotas TNGA-filosofi - så mon ikke der er udsigter til gode køreegenskaber, smart design og økonomiske motorer? 

Modellen bliver produceret på Toyota-fabrikken i Frankrig, hvor Toyota Yaris også bliver produceret.  

Vi må vente lidt endnu med at høre navn, salgstal og tidspunkt for introduktion, men Matt Harrison, Executive Vice President hos Toyota Motor Europe siger følgende:  Man skal ikke vente længe på at se det endelige design på den nye SUV. Her vil man se, at det ikke blot er en Yaris med nye klæder og hævet undervogn, men at det er en helt ny og karakteristisk B-SUV-model med et kompakt og dynamisk design og sin egen personlighed,” 

Siden opdateres løbende som der kommer nye informationer om den nye model.

Caroline Laisbo, caroline.laisbo@detdigitalebilhus.dk

Der tages forbehold for trykfejl, tastefejl og løbende ændringer i artiklen. 

Vi benytter cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere her.

OK