Aircondition Service

Din aircondition kan være en bakteriebombe

Et aircondition- eller klimaanlæg, er nærmest uundværligt i bilen. Det køler os ned om sommeren, affugter ruderne om vinteren, og gør køreturen behagelig. Med tiden kan anlægget få nedsat køleevne og begynde at lugte surt eller endda råddent. Dette er et tegn på, at dit anlæg skal renses eller skal have påfyldt kølemiddel. 

Der udvikles masser af bakterier, svampesporer og skimmelsvamp pga. fugt i bilens aircondition. Når anlægget tændes blæses de direkte ud i kabinen. Det er ekstremt dårligt for sundheden, da indånding af svampesporer kan fremkalde allergiske reaktioner, kvalme og hovedpine.

Husk at bruge bilens aircondition hele året!

Det er en stor fejl at tro, at anlægget kun skal bruges om sommeren. Det er vigtig at bruge det hele året, så man minimere udviklingen af bakterier. Om vinteren kan du fjerne dug ved at tændes for bilens aircondition. Vi anbefaler, at du løbende tjekker om anlægget fungerer optimalt, og dufter til luften der kommer ud.

Hos Bil & Co består vores aircondition service af påfyldning af køle-, olie- og sporemiddel. Vi kontrollerer for utætheder i systemet, og dit anlæg renses for bakterier. Et aircondition service koster vejl. fra kr. 995,-. Ved hybridbiler og biler med kølemidlet R-1234yf koster det fra kr. 1.195,- . Alle A/C service er inkl. køle-, spore- og oliemiddel.

Hør mere - kontakt os på tlf. 7453 3000

Hvorfor skal bilens klimaanlæg eller aircondition renses?

Fordi der gennem tiden dannes bakterier & svampesporer i bilens aircondition. De blæses direkte ud i hovedet på dig og dine børn. Det kan gøre jer syge eller fremkalde allergiske reaktioner. 

Se med når Bil & Co´s tekniker Kim viser, hvordan vi sørger for at din bil er sund:

Jeg giver hermed Bil & Co tilladelse til at sende mig nyhedsbreve på e-mail, med nyheder, kampagner, events og tilbud omkring bilsalg, værksted og produkter. Jeg kan til enhver tid afmelde mig listen på et link i e-mail nyhedsbrevet.