Autolakering

Bil & Co samarbejder med professionelle autolakere

Har bilen fået buler, ridser eller andre skrammer, der kræver en ny lak? Du kan trygt kører din bil ind på vores værksted. Vi retter bulerne ud og kører din bil til autolakere, så du aldrig kan se, at den har haft en skade. Vi samarbejder med de bedste autolakere, så vi altid kan stå inde for et professionelt resultat. Bil & Co stiller fri lånebil til rådighed, mens vi reparerer din - det kalder vi 112% gæstfrihed.

 

Vi klarer papirarbejdet med forsikringen

Er skaden en forsikringssag, så tager vi os af papirarbejdet med dit forsikringsselskab. Du finder et Bil & Co værksted i Kolding, Haderslev, Aabenraa og Sønderborg, og du altid velkommen til at kigge forbi. Du kan også kontakte os på tlf. 7453 3000 eller online i formularen herunder, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på din skade eller lakeringsopgave.

 

Skriv "Autolakering" i kommentarfeltet

Jeg giver hermed Bil & Co tilladelse til at sende mig nyhedsbreve på e-mail, med nyheder, kampagner, events og tilbud omkring bilsalg, værksted og produkter. Jeg kan til enhver tid afmelde mig listen på et link i e-mail nyhedsbrevet.