Olieskift

Bil & Co laver olieskift på alle bilmærker

At give din bil et regelmæssigt olieskift er ligesom at give den et godt og sundt måltid. Det holder din motor glad og hjælper med at forhindre problemer senere hen. Den korrekte smøring af motoren er nøglen til at sikre lang levetid, pålidelighed og optimal ydeevne. Olieskift er en af de mest grundlæggende og afgørende former for vedligeholdelse, du kan udføre på din bil.

Hvorfor er olieskift vigtigt?

  1. Smøring af motor: Forestil dig, at din motor er en maskine med mange bevægelige dele. Olien smører disse dele, så de kan arbejde sammen uden at gnide og slides. Det er som at give din motor "smøring" for at køre glat.

  2. Rensning af motor: Olien fungerer også som et rengøringsmiddel, da den er med til at fjerne snavs og skidt fra din motor, så den forbliver sund og ren.

  3. Beskyttelse mod rust: Tænk på olien som et beskyttende skjold. Den danner en film omkring metaldelene i motoren, der forhindrer dem i at ruste.

  4. Bedre brændstoføkonomi: Når din motor er smurt og ren, kører den mere effektivt. Det betyder, at du får mere ud af hver liter benzin eller diesel.

Når du får lavet et olieskift hos Bil & Co, så er du sikker på, at det er motorolie af høj kvalitet, vi fylder på bilens motor. Vi bruger motorolie med højtydende baseolier, der gør at motoren får optimal beskyttelse mod lave og høje temperatur i alle viskositetsklasser. De progressive additiver i olien gør, at motoren bliver renere ved høje temperaturer. Vi følger bilens anvisninger laver olieskiftet til den helt rigtige markedspris.

Olieskift eller top-up olie?

Er du i tvivl om bilen trænger til et olieskift og nyt filter eller om du kan nøjes med top-up olie, så hjælper vi dig gerne. Vi har værksteder i Kolding, Haderslev, Aabenraa og Sønderborg og du altid velkommen til at svinge forbi. Du kan også kontakte os på tlf. 7453 3000 eller online i formularen herunder.

 

Skriv "Olieskift" i kommentarfeltet

Jeg giver hermed Bil & Co tilladelse til at sende mig nyhedsbreve på e-mail, med nyheder, kampagner, events og tilbud omkring bilsalg, værksted og produkter. Jeg kan til enhver tid afmelde mig listen på et link i e-mail nyhedsbrevet.