Rustbeskyttelse hos Bil & Co

Især i Danmark skal vi være opmærksomme på rustdannelse i bilens undervogn. Vores klima har både høj luftfugtighed, våde veje og så saltes der 4-5 måneder hvert år - alt dette er med til at tære på din undervogn. Bilfabrikanterne lover mange års rustgaranti, men dette er kun en garanti imod gennemtæring indefra på karosseriet og betyder, at der skal være hul i pladen, før skaden er omfattet af garantien. Deres garanti omfatter dermed ikke bundkar, bremserør og øvrigt mekaniske dele i bilens undervogn. 

Hvorfor skal du rustbeskytte undervognen?

Når du vælger at få lavet en rustbeskyttelse af din bil, sparer du dig selv for ærgelser og dyre værkstedsregninger. Du øger samtidig sikkerheden i din bil, og din bil får en højere gensalgsværdi. Det er svært at tjekke bilens undervogn, og ikke alle rustskader opdages ved service eller syn, men ses først når der er gennemtæring. Ved at rustbeskytte undgår du, at der først bliver handlet på det, når det er for sent.

Kig for Bil & Co og få vurderet om din bil trænger

Bil & Co anbefaler:

Hvis du køber en fabriksny bil, så anbefaler vi, at du får lavet rustbeskyttelse med det samme, hvor undervognen er ren og tør.

Herefter skal det gøres efter behov - det mener vi er bedre, end at behandle med bestemte tidsintervaller. Vi samarbejder med Dinitrol og PAVA, der har den kvalitet, som matcher vores krav.

Hos Bil & Co laver vi rustbeskyttelse på alle bilmærker.

Jeg giver hermed Bil & Co tilladelse til at sende mig nyhedsbreve på e-mail, med nyheder, kampagner, events og tilbud omkring bilsalg, værksted og produkter. Jeg kan til enhver tid afmelde mig listen på et link i e-mail nyhedsbrevet.