Rustbeskyttelse hos Bil & Co

Især i Danmark skal vi være opmærksomme på rustdannelse i bilens undervogn. Vores klima har både høj luftfugtighed, våde veje og så saltes der 4-5 måneder hvert år - alt dette er med til at tære på din undervogn. Bilfabrikanterne lover mange års rustgaranti, men dette er kun en garanti imod gennemtæring indefra på karosseriet og betyder, at der skal være hul i pladen, før skaden er omfattet af garantien. Deres garanti omfatter dermed ikke bundkar, bremserør og øvrigt mekaniske dele i bilens undervogn. 

Hvorfor skal du rustbeskytte?

Når du vælger at få lavet en rustbeskyttelse af din bil sparer du dig selv for ærgelser og dyre værkstedsregninger. Du øger samtidig sikkerheden i din bil, og din bil får en højere gensalgsværdi. Det er svært at tjekke bilens undervogn, og ikke alle rustskader opdages ved service eller syn, men ses først når der er gennemtæring. Ved at rustbeskytte undgår du, at der først bliver handlet på det, når det er for sent.

Hvornår skal du behandle?

Hos Bil & Co anbefaler vi, at man får lavet rustbeskyttelse på sin bil, når den er ny. Herefter skal det gøres som bilen har behov for det - det mener vi er bedre, end at behandle med bestemte tidsintervaller.

Vi arbejder sammen med Dinitrol og PAVA. Bestil en tid hos Bil & Co, så du er sikker på, at din bil forbliver i god stand.

 

Vi benytter cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere her.

OK