Få lavet service hos Bil & Co - kvalitet og sikkerhed hele vejen

De fleste bilejere er afhængige af deres bil for at kunne få dagligdagen til at fungere. Selvom bilerne i dag er mere driftsikre end tidligere, så består de også af mere teknik end nogensinde før. Et serviceeftersyn er derfor vigtigt, så du kan være sikker på, at din bil altid er i god form - og så kan det i sidste ende spare dig for en dyr værkstedsregning, hvis du husker at få bilen til service. 

Ingen ubehagelige overraskelser, når du får regningen

Når du vælger at bestille service, eller tid til en reparation, hos Bil & Co, så får du prisen, inden vi går igang. Skulle vi opdage fejl eller reparationer, der ligger udover det aftalte, så kontakter vi dig. Du får selv mulighed for at tage stilling til om det skal laves nu, eller om det skal vente til senere.

Lille service

Et lille service består af:

  • Tjek af lys, lygter, bremser, kobling, drivremme, batteri, udstødning, indvendige kontakter, visker/vasker, div. filtre m.m.
  • Dæktryk justeres & mønster tjekkes
  • Olieskift inkl. skift af oliefilter

 

Vores lille service koster fra kr. 1.395,-, for biler over fire år af alle mærker. 

Stort service

Et stort service består af:

  • Tjek af lys, lygter, kobling, batteri, udstødning, indvendige kontakter, udstødning & ophæng, drivremme, bremserør & slanger, styretøjsforbindelser, visker/vasker, div. filtre m.m.
  • Dæktryk justeres & mønster tjekkes
  • Olieskift inkl. skift af oliefilter
  • Bremserne skilles ad & smøres, klodser m.m. kontrolleres

 

Vores store service koster fra kr. 2.995,-, for biler over fire år af alle mærker. 

Service uden bøvl

Tegner du en serviceaftale hos Bil & Co skal du aldrig frygte den næste værkstedsregning. Serviceaftalen giver udvidet tryghed og højere gensalgsværdi, hvilket gør det til en god investering på den lange bane.

Vi holder din bil kørende - du skal bare nyde turen

Din bil serviceres efter producentens regler, med originale reservedele og opdateres med det nyeste software (ikke opdatering af navigation).