Få repareret dit stenslag hos Bil & Co

Nogle stenslag kan repareres, andre gange skal hele forruden skiftes. Er skaden sket, anbefaler vi, at du kommer forbi hos os, så vi kan vurdere den bedste og mest sikre fremgangsmåde. Ved at kigge ind forbi Bil & Co med det samme, så kan vi nå at reparere stenslaget inden det udvikler sig til større revner, hvilket kan spare dig for både tid og penge.

En del af bilens strukturelle styrke

Et stenslag kan betyde at din forrude revner, hvilket forringer udsynet og ikke mindst sikkerheden. Forruden udgør op til 30 % af bilens strukturelle styrke, og airbaggen i passagersiden er ofte afhængig af forruden for at virke optimalt. Mister forruden sin modstandskraft, kan det påvirke din sikkerhed, skulle du komme ud for et uheld. En reparation af stenslag vil betyde at din forrude bliver så stærk og sikker som før.

Dækker din forsikring?

Har du en forsikring der dækker stenslag, så udfører vi arbejdet og ordner papirgangen med dit forsikringsselskab. Du skal bare bestille en tid, så ordner vi resten.

    

Bevar sikkerheden for kun 299,-

Har du været uheldig at få et stenslag, så tøv ikke med at kontakte os. Ring til os på 7453 3000, så kan vi finde en tid hurtigst muligt eller bestil en tid på linket nedenfor. 

Reparation af stenslag koster fra kr. 299,- hos Bil & Co.