Det er vigtigt at reparere stenslag

Nogle stenslag kan repareres, andre gange skal hele forruden skiftes. Er skaden sket, anbefaler vi at du kommer forbi hos os, så vi kan vurdere den bedste, og mest sikre, fremgangsmåde. Ved at komme ind med det samme undgår du også, at stenslag "løber", og skaden dermed forværres.

En del af bilens strukturelle styrke

Et stenslag kan betyde at din forrude revner, hvilket forringer udsynet og ikke mindst sikkerheden. Forruden udgør op til 30 % af bilens strukturelle styrke, og airbaggen i passagersiden er ofte afhængig af forruden, for at virke optimalt. Mister forruden sin modstandskraft, kan det påvirke din sikkerhed, skulle du komme ud for et uheld.  En stenslagsreparation vil betyde at din forrude bliver så stærk som før.

Dækker din forsikring?

Har du en forsikring der dækker stenslag, så udfører vi arbejdet og ordner papirgangen med dit forsikringsselskab. Du skal bare bestille en tid, så ordner vi resten.

    

Bevar sikkerheden for kun 299,-

Har du været uheldig at få et stenslag, så tøv ikke med at kontakte os. Ring til os på 7453 3000, så kan vi finde en tid hurtigst muligt, og få dig sikkert videre. 

Reparation af stenslag koster fra kr. 299,- hos Bil & Co.