UNDERVOGNSBEHANDLING

EN RIGTIG GOD INVESTERING PÅ DEN LANGE BANE

Din bil ruster - det gør alle biler i det danske klima, selv de helgalvaniserede. Det kan ikke undgås med de skiftende årstider, den høje luftfugtighed og salt på vejene gennem vinteren. Forår og sommer er den klart bedste tid for undervognsbehandling - der er ikke mere salt på vejene, og det er en årstid hvor bilens undervogn kan tørre ordentlig op.

På et uforpligtende tilbud på din bil - udfyld formularen herunder eller kontakt dit Bil & Co værksted på  tlf. 7453 3000

Undervognsbehandling hos Bil & Co

Især i Danmark skal vi være opmærksomme på rustdannelse i bilens undervogn. Vores klima har både høj luftfugtighed, våde veje og så saltes der 4-5 måneder hvert år - alt dette er med til at tære på din undervogn. Bilfabrikanterne lover mange års rustgaranti, men dette er kun en garanti imod gennemtæring indefra på karosseriet og betyder, at der skal være hul i pladen, før skaden er omfattet af garantien. Deres garanti omfatter dermed ikke bundkar, bremserør og øvrigt mekaniske dele i bilens undervogn.

Bil & Co laver undervognsbehandling | rustbeskyttelse på ALLE BILMÆRKER

Bil & Co anbefaler:

Hvis du køber en fabriksny bil, så anbefaler vi, at du får lavet en undervognsbehandling med det samme, hvor undervognen er ren og tør.

Herefter skal det gøres efter behov - det mener vi er bedre, end at behandle med bestemte tidsintervaller. 

Vi stiller store kvalitetskrav til vores samarbejdspartnere, så vi kan stå 100% inde for resultatet.

Kig forbi et Bil & Co værksted, så vurderer vi om din bil trænger.

Hvorfor skal jeg vælge en undervognsbehandling?

Rustbeskyttelse: Undervognsbehandling er din bedste forsikring mod korrosion og rust. Det skaber en beskyttende barriere, der forhindrer rust i at angribe din bils undervogn og karrosseri.

Længere levetid: Ved at investere i undervognsbehandling forlænger du din bils levetid og det sparer dig samtidigt for potentielt dyre reparationer og udskiftninger på grund af rustskader.

Økonomisk besparelse: Selvom undervognsbehandling koster lidt, så kan det potentielt sparer dig for mange penge på lang sigt, da du undgår kostbare reparationer og udskiftninger.

Beskyttelse mod vejens elementer: Din bils undervogn bryder sig mildt sagt ikke om vejsalt, vand, sne og skidt. Undervognsbehandlinger beskytter din bil mod disse forhold.

Bevar værdien: En bil bevarer sin værdi bedre med en sund undervogn og karrosseri, hvilket er afgørende, hvis du overvejer at sælge eller bytte din bil i fremtiden.

Sikkerhed: En rustfri undervogn øger sikkerheden i din bil, da det er med til at give bedre stabilitet og kontrol. Rusten kan nemlig sætte sig i både bremser og styretøj, hvilket kan øge risikoen for, at bilen møder en fatal defekt under kørsel.

Miljøfordel: Ved at forhindre rust og forlænge din bils levetid, hjælper undervognsbehandling med at reducere behovet for at producere og bortskaffe biler, hvilket er godt for miljøet.

112% tryghed: Med undervognsbehandling kan du føle dig tryg og du behøver ikke længere bekymre dig om, hvordan vejret påvirker din bils helbred. Du kan nyde kørslen uden at tænke på rustproblemer.

Hvad kan jeg selv gøre for at undgå rust i undervognen?

Vask din bil regelmæssigt: Specielt om vinteren, da det er en effektiv måde at fjerne bl.a. salt og snavs fra din undervogn. 

Parkér indendørs eller i en carport, hvis muligt: Så vidt muligt bør du parkere i en garage eller carport og undgå at parkere din bil i områder, hvor der er stillestående vand. Vand og fugtighed er med til at sætte fart i rustprocessen.

Undgå store vandpytter: Ser du store vandpytter på vejene, prøv at undgå dem for at forhindre, at undervognen udsættes for eksempelvis overskydende fugt og kemikalier.

Undgå at lade snavs ophobe sig: Prøv at holde din bil ren, især omkring hjulkasserne og undervognen. Undgå ophobning af mudder og snavs, da det kan fange fugt og fremme rustprocessen.

Lad en professionel udføre undervognsbehandlingen: Overvej om du skal få din bils undervogn behandlet professionelt. Det sparer dig både for tid og du er sikker på, at din bil får den bedst mulige behandling. Hos Bil & Co har vi masser af erfaring og ekspertise i at udføre denne type arbejde.

Vi laver undervognbehandling / rustbeskyttelse på alle bilmærker.

Jeg giver hermed Bil & Co tilladelse til at sende mig nyhedsbreve på e-mail, med nyheder, kampagner, events og tilbud omkring bilsalg, værksted og produkter. Jeg kan til enhver tid afmelde mig listen på et link i e-mail nyhedsbrevet.