UNDERVOGNSBEHANDLING

EN RIGTIG GOD INVESTERING PÅ DEN LANGE BANE

Din bil ruster - det gør alle biler i det danske klima, selv de helgalvaniserede. Det kan ikke undgås med de skiftende årstider, den høje luftfugtighed og salt på vejene gennem vinteren. Forår og sommer er den klart bedste tid for undervognsbehandling - der er ikke mere salt på vejene, og det er en årstid hvor bilens undervogn kan tørre ordentlig op. Vi laver undervognsbehandling | rustbeskyttelse på ALLE bilmærker.

På et uforpligtende tilbud på din bil - udfyld formularen herunder eller kontakt dit Bil & Co værksted på  tlf. 7453 3000

Undervognsbehandling hos Bil & Co

Især i Danmark skal vi være opmærksomme på rustdannelse i bilens undervogn. Vores klima har både høj luftfugtighed, våde veje og så saltes der 4-5 måneder hvert år - alt dette er med til at tære på din undervogn. Bilfabrikanterne lover mange års rustgaranti, men dette er kun en garanti imod gennemtæring indefra på karosseriet og betyder, at der skal være hul i pladen, før skaden er omfattet af garantien. Deres garanti omfatter dermed ikke bundkar, bremserør og øvrigt mekaniske dele i bilens undervogn.

Hvorfor skal du rustbeskytte undervognen?

Når du vælger at få lavet en undervognsbehandling på din bil, sparer du dig selv for ærgrelser og dyre værkstedsregninger. Du øger samtidig sikkerheden i din bil, rusten kan nemlig sætte sig i både bremser og styretøj, hvilket kan være en stor risiko, for at bilen møder en fatal defekt under kørslen. Din bil får tilmed en højere gensalgsværdi. Det er svært at tjekke bilens undervogn, og ikke alle rustskader opdages ved service eller syn, men ses først når der er gennemtæring. Ved at rustbeskytte undgår du, at der først bliver handlet på det, når det er for sent.

Bil & Co laver undervognsbehandling | rustbeskyttelse på ALLE BILMÆRKER

Bil & Co anbefaler:

Hvis du køber en fabriksny bil, så anbefaler vi, at du får lavet en undervognsbehandling med det samme, hvor undervognen er ren og tør.

Herefter skal det gøres efter behov - det mener vi er bedre, end at behandle med bestemte tidsintervaller. 

Vi stiller store kvalitetskrav til vores samarbejdspartnere, så vi kan stå 100% inde for resultatet.

Kig forbi et Bil & Co værksted, så vurderer vi om din bil trænger...

Jeg giver hermed Bil & Co tilladelse til at sende mig nyhedsbreve på e-mail, med nyheder, kampagner, events og tilbud omkring bilsalg, værksted og produkter. Jeg kan til enhver tid afmelde mig listen på et link i e-mail nyhedsbrevet.