Ny Toyota Yaris 2020 et helt nyt vidunder

Yaris er hele Danmarks favorit hybridbil, og det skal den fortsætte med.

Yaris 2020 er fuldstændigt re-designet, med fokus på forbedrede køreegenskaber og komfort, og den kommer til Danmark efter sommerferien 2020, læs mere her

Vi vil løbende holde denne side opdateret.

Se billeder af Toyota Yaris 2020 i mediegalleriet.

Genveje omkring Toyota Yaris

Byg din egen i konfiguratoren her

Beregn Billån 

Beregn byttepris på din bil her

Den nye Yaris får kabinebelysning og 10-tommer head-up display!

Designet fået en helt ny betydning i Yaris. Farver, belysning, figurer, mønstre og betjeningen har været omdrejningspunkt for designet af den nye Yaris.

Yaris vil præsentere information for føreren på en helt ny måde, blandt andet ved at vise informationen gennem følgende: 

  1. Den nye centrale Toyota Touch-skærm
  2. En TFT-multi-informationsdisplay i instrumentrummet.
  3. En ny 10-tommer farve head-up display i forruden inden for førerens synsfelt. Displayet projicere vigtig kørselsdata såsom navigation meddelelser, hastighedsgrænser og advarsler til føreren.

Den nye Yaris kommer selvfølgelig med den nyeste teknologi blandt andet: trådløs oplader til smartphone, opvarmet rat, speciel kabinebelysning, og meget mere.

Kør op til 27,0 km/l 

Den nye Toyota Yaris bliver bygget på den nye GA-B Platform, og følger TNGA-filosofien (Toyota New Global Architecture), som de sidste par år har skabt en ændring i kørsel, håndtering og styling af mange af de nye Toyota modeller. Udover det, er selve motoren i den nye Yaris helt ny. Det er nu en trecylindret 1.5-liters hybridmotor med 116 HK, der arbejder sammen med en helt ny automatgearkasse med to indbyggede elmotorer og en smart udveksling, der sidder i den nye Yaris, og derfor kan man forvente en brændstoføkonomi på hele 27,0 km/l! Til sammenligning kører traditionelle biler i samme klasse omkring 18 km/l efter WLTP. 

Vi benytter cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere her.

OK