Firmabiler hos Bil & Co

Hos Bil & Co kan vi tilbyde dig og din virksomhed en pålidelig samarbejdspartner til din vognpark - uanset dine behov. Vi følger dig hele vejen, og finder altid den bedste løsning til dig. Vi forhandler  Toyota og Fiat Professional, og er sikre på, at der i vores udvalg nok skal være den rigtig løsning til dig. Som erhversdrivende har du mange bolde i luften hver dag og mange beslutninger, der skal træffes. En af beslutningerne kan være omkring varebilerne. Hvilken varebil passer bedst til firmaet, hvordan skal den indrettes og skal den finansieres eller skal den leases?

Vi hjælper dig med at træffe den rette beslutning

Alle vores salgskonsulenter er kompetente rådgivere og sørger for at alle valg kommer i betragtning, så den rette beslutning bliver truffet. Når vi snakker erhverv er leasing blevet en populær løsning, da den frigør ressoucer til at udvikle for i firmaet. Vælger du leasing som finansieringsform, så kender du dine udgifter, da det er inkl. serviceaftale - det giver tryghed i budgettet.

Kontakt os på 7453 3000.

1/1

 

Ring til os på 7453 3000, så finder vi også en løsning til dig.

Går du ikke ned på udstyr?

Så er PROACE Van Masterpakken lige noget for dig - du får navigation, webasto med timer og fjernbetjening, bakkamera og meget mere.

Tilbehør med rugbrødshybrid

Nu kan du vælge en el-ladcykel som ekstraudstyr, når du leaser en ny PROACE COMFORT varebil hos Toyota Financial Services.

Toyota Business Komplet

Vil du gerne nemt kunne administrere din bil/dine biler til dit firma? Så er Toyota Business Komplet måske noget for dig. Toyota Business Komplet er ret simpel og koster det samme, uanset hvor mange ydelser, du ønsker at administrere. Toyota Business Komplet koster 50 kr. ekskl. moms pr. bil pr. måned, lige meget om du har én eller flere firmabiler.

Det hele ét sted

Fokuser på din forretning, og brug mindre tid på at administrere dit køretøj/dine køretøjer. Med Toyota Business Komplet kan du få en samlet faktura for forsikring, service, ejerafgift, leasingydelse og brændstof. Du kan hele tiden holder øje med dine udgifter på flådeportalen, så du altid ved, hvor meget du skal betale.

Lyder det som noget for dig? Ring til os på 7453 3000, så du kan komme i gang med det samme.

Hvordan kan Toyota Business Komplet hjælpe dig?