Vi lever af tilfredse kunder

Hos Bil & Co vil vi overgå dine forventninger og sætte nye standarder for fremragende service, ved at være tilgængelige, imødekommende og troværdige. 

Vi arbejder derfor hele tiden på, at kunne give vores kunder en bedre oplevelse, og en bedre service. Hvis du ønsker det stiller vi lånebil til rådighed, og vi hjælper gerne med papirarbejdet og forsikring, skulle der være brug for det. Vi udfører aldrig ekstraarbejde uden at inddrage dig, du er med i hele processen, så der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser.

Bestil tid på værkstedet online - nemmere bliver det ikke

Hos Bil & Co laver vi service og reparationer på alle bilmærker. Alle mekanikerne er uddannede og er løbende på kursus, så de hurtigt kan finde fejlen på din bil. Mange af vores mekanikere har været med i mange år, så kør trygt din bil ind på et Bil & Co værksted.

Forvent fremragende service

Vi er autoriseret Toyota autoværksted, samt autoriseret Fiat værksted i Kolding. Hos os er høj kvalitet og fremragende service en selvfølge - det er ikke blot et løfte, det er en del af vores eksistens. Det har givet os en masse trofaste kunder.

Service uden bøvl

Tegner du en serviceaftale hos Bil & Co skal du aldrig frygte den næste værkstedsregning. Serviceaftalen giver udvidet tryghed og højere gensalgsværdi, hvilket gør det til en god investering på den lange bane.

Vi holder din bil kørende - du skal bare nyde turen

Din bil serviceres efter producentens regler, med originale reservedele og opdateres med det nyeste software (ikke opdatering af navigation).