Serviceaftale

Med en Bil & Co serviceaftale til din Toyota behøver du ikke at spekulere over uventede regninger

Med en Bil & Co serviceaftale, så betaler du et mindre fast beløb hver måned ift. dit kørselsbehov, bilmodel m.m. Vi servicerer din bil efter producentens forskrifter, bruger originale reservedele og bilen opdateres via det nyeste software. Det beløb du betaler, er det samme lige meget hvor mange service og reparationer din bil har behov for. Det giver tryghed i budgettet, og der kommer ikke uventet regninger på den front.

Kort sagt - "Service Uden Bøvl".

Vi holder din bil kørende - du skal bare nyde turen

Du kan tegne en serviceaftale når du køber din bil, men hvis du allerede ejer en Toyota, og den er under 10 år / har gået under 200.000 km. (160.000 km. på varebiler), så kan du også nemt tegne en serviceaftale hos Bil & Co. 

Bil & Co Serviceaftale indeholder:

En serviceaftale omfatter ikke dæk, ruder, spejle, A/C rens, opdatering af navigationssystem, samt vedligeholdelse af lak, karosseri & interiør. Der kan ikke tegnes serviceaftale på brugte biler over 10 år eller 200.000 km. (160.000 km. på varebiler).

Få et tilbud på en serviceaftale til din Toyota

Udfyld formularen og så vender vi retur med et helt uforpligtende tilbud. (Du får en kopi på mail)

Hvor meget har din bil kørt?
Jeg giver hermed Bil & Co tilladelse til at sende mig nyhedsbreve på e-mail, med nyheder, kampagner, events og tilbud omkring bilsalg, værksted og produkter. Jeg kan til enhver tid afmelde mig listen på et link i e-mail nyhedsbrevet.