banner1.jpg (3)
10 Års Banner Forside Hjemmeside (4)
Toyota Relax Banner

Bil & Co - 112% Gæstfrihed

Vi er fire bilhuse beliggende i Kolding, Haderslev, Aabenraa og Sønderborg. Alle vores bilhuse er autoriseret Toyota forhandler.

Uanset om du køber helt ny bil, næsten ny demobil eller en brugt bil, kan vi hjælpe dig med finansiering, forsikring og service. Hos Bil & Co har vi et stort udvalg af brugte biler stående. Er du interesseret i en af vores brugte biler, dens pris eller udstyr, så tøv ikke med at kontakte os. 

Tid til værkstedsbesøg?

Så kan du roligt bestille tid hos Bil & Co. Vi er autoriseret værksted af Toyota i alle afdelinger. Er din bil et andet mærke, så kan vi selvfølgelig også hjælpe dig - Bil & Co servicere alle bilmærker. 

Forvent fremragende service

Hos Bil & Co vil vi overgå dine forventninger og sætte nye standarder for fremragende service, ved at være tilgængelige, imødekommende og troværdige. Vi arbejder derfor hele tiden på, at kunne give vores gæster en bedre oplevelse, og en bedre service. Hvis du ønsker det, stiller vi lånebil til rådighed, og vi hjælper gerne med papirarbejdet og forsikring, skulle der være brug for det. Vi udfører aldrig ekstraarbejde uden at inddrage dig - du er med i hele processen, så der ikke kommer nogle træls overraskelser.