Skal du eje, leje eller lease?

Det er blevet populært at vælge privatleasing, når man skal have ny bil. Det er der mange gode grunde til. I en tid med afgiftsænkninger, spørgsmålet hvad fremtidens bil drives af og spørgsmålet om det snart bliver forbudt med diesel i større byer. Så kan leasing være et fornuftigt valg!

Vælger du privatleasing kender du den månedlige ydelse og skal aldrig tænke på værditab på bilen. Værkstedsregninger skal du aldrig frygte, da leasing altid er inkl. serviceaftale. Du kan faktisk aflevere bilen efter 12 mdr. hvis du ønsker. Du får altså mulighed for at altid at køre i de nyeste modeller. 

Hvad er bedst for dig?

Der findes ikke noget klart svar på, hvad der økonomisk mest fordelagtigt. Det kommer an på dine kørselsbehov og økonomi. Alle vores bilrådgivere er uddannet til at kunne vejlede dig, så du få den løsning, der matcher dine behov.  Kontakt os på 7453 3000, så finder vi den bedste løsning til dig.

Værd at vide

 • Vores leasingkontrakter er baseret på en FDM privatleasing-aftale.
 • Forsikring, grøn ejerafgift og brændstof kommer ud over leasingydelsen.
 • Du må ikke være registreret i RKI og skal kunne få en positiv kreditgodkendelse.
 • Det er et krav, at der er tegnet kaskoforsikring på bilen.

Få et overblik over leasingpriser & modeller her:

Fordele ved privatleasing

 • Du kender omkostningerne for hele leasingperioden (forudsat du holder antal af km og undgår buler).
 • Årligt kilometertal kan matches dit behov.
 • Du skal ikke bekymre dig om værditab på bilen. 
 • Du har en lavere udbetalingen end ved køb.
 • Leasing er inkl. serviceaftale.
 • Du kan vælge at skifte bil hvert år dermed køre i de nyeste modeller.

Ulemper ved privatleasing

 • Der er ingen opsparing i bilen.
 • Du kan ikke trække renteudgifterne fra.
 • Du har ikke mulighed for at købe bilen, når leasingperioden slutter (bemærk - du har mulighed for at aflevere bilen efter 12 mdr.).
 • Overkørte kilometer skal afregnes, når du afleverer bilen - så kend dit forbrug.

Godt at vide om privatleasing

Er den månedlig ydelse fast i hele perioden?

Ja - du betaler en fast månedlig ydelse og den kan ikke ændres i aftaleperioden. Den månedlige leasingydelse opkræves via Betalingsservice en gang i måneden og kører automatisk.

Hvem må køre bilen?

Leasingtageren, samt dennes familie og omgangskreds (der kan stå 2 personer på leasingaftalen). Leasingtageren har dog det fulde ansvar for bilen, samt at der er den rette forsikringsdækning for brug af bilen. Leasingbilen må ikke fremlejes, udlånes eller overlades til trejdemand.

Indgår brændstof & grøn ejerafgift i aftalen?

Nej, ingen af delene indgår.

Kan du ekstraudstyr med i aftalen?

Ja, selvfølgelig. Du kan medfinansiere ekstraudstyr op til kr. 25.000,- på en privatleasingaftale.

Er alle reparationer & service med i aftalen?

Ja, alle værkstedsregninger i forbindelse med service, og reparationer er dækket - lige meget hvor mange der kommer. Bilen skal vedligeholdelses efter fabrikantens regler jf. servicebogen. Skader på bilen, som ikke er slid og ædle er ikke dækket, dette gælder både udvendig og indvendig.

Må bilen anvendes udenfor Danmark?

Ja, du må gerne køre på ferie i bilen uden for landets grænser. Du må ikke tage bilen permanent med ud af landet.

Hvor mange kilometer må du køre i bilen?

Vores leasingaftaler lyder på 15.000 km årligt eller 45.000 km i aftaleperioden på 36 mdr. Hvordan du fordeler dem er op til dig. Har du brug for flere årlige kilometer kan dette sagtens lade sig gøre - det øges i intervaller på 5.000 km. Kontakt en af vores bilrådgivere, så hjælper de dig med den rette aftale og pris.

Indgår forsikring i en leasingaftale?

Nej, ansvar og kasko forsikring er ikke en del af aftalen. Du kan vælge det forsikringsselskab du bruger, ellers kan vi give dig et godt tilbud - du kan faktisk hos os blive elitebilist fra du er fyldt 21 år. Læs mere om vores bilforsikring her: https://www.bilogco.dk/laan-leasing/forsikring/

Hvad sker der hvis bilen skades eller totalskades?

Du melder skaden til dit forsikringsselskab og kontakter os. Så sørger vi for en lånebil, mens vi reparerer leasingbilen. Papirarbejdet med forsikringen klare vi også. Skulle bilen blive totalskadet, så ophører leasingaftalen. Der laves en afregning af kilometer og du kan herefter tegne en ny leasingaftale.

Kan man privatlease en brugt bil?

Nej ikke hos os - privatleasing gælder kun fabriksnye biler fra Toyota.

Kan leasingaftalen opsiges før udløb?

Ja, det kan den. En leasingaftale tegnes oftest på 36 mdr., men den kan altid opsiges efter 11 måneder med 1 måneds varsel. Opsigelsen gælder fra den udgangen af den måned, hvor du opsiger aftalen Du betaler leasingydelse i opsigelsesperioden.

Hvad med vinterdæk?

Som standard er vinterdæk ikke med i en leasingaftale. Men både vinterdæk og hjulskifte kan sagtens blive en del af aftalen - kontakt en af vores bilrådgivere for mere info og priser. Udfyld evt. kontaktformularen længere nede.

Er leveringsomkostninger med i aftalen?

Ja, alle leveringsomkostniger er inkl.

Hvad sker der, når aftalen opsiges?

Du bliver kontaktet et stykke tid inden aftalen udløber. Herefter skal du kontakte FDM for en gennemgang af bilen, hvor du selv har mulighed for at være med. FDM gennemgår bilen efter en standardiseret metode, så du får en uvildig vurdering af bilen, samt fejl, skader og mangler. Herefter afleverer du bilen, nøgler og servicehæfte hos din Bil & Co forhandler, som sørger for resten herfra.

Kan alle modeller privatleases?

Ja, vi tilbyder privatleasing på langt de fleste modeller. Der kører ofte kampagner, hvor der er en ekstraordinær lav førstegangsydelse eller en lav månedlig ydelse. Kontakt en af vores bilrådgivere på tlf. 7453 30000 eller udfyld kontaktformularen længere nede. Se aktuelle kampagner herunder eller på: https://www.bilogco.dk/kampagner/

Jeg giver hermed Bil & Co tilladelse til at sende mig nyhedsbreve på e-mail, med nyheder, kampagner, events og tilbud omkring bilsalg, værksted og produkter. Jeg kan til enhver tid afmelde mig listen på et link i e-mail nyhedsbrevet.