Lad Bil & Co gøre det beskidte arbejde

Slip for beskidte dæk i bagagerummet, dæktrykssensoren der brokker sig, og besværet med dæk, der fylder i dit skur eller garage. Lad i stedet os ordne det hele, imens du nyder en kop kaffe.

Når Bil & Co opbevarer dine dæk er du sikker på følgende:

 • Du er sikret, at dine dæk er opbevaret korrekt
 • Vi sørger for det korrekte dæktryk ift. din kørestil, og den bil du kører i
 • Vi tjekker dækmønster, skader m.m. på alle dæk 
 • Alle gæster får fremragende service, uanset bilmærke

Hjulskift & opbevaring koster kr. 449,- pr. skift.

Kvalitet og god service er en del af vores eksistens - der går vi aldrig på kompromis. Du kan bestille tid på tlf.: 7453 3000 eller på linket herunder.

 

 

Hjulskift & opbevaring

 • Komplet montering
 • Kontrol af dæktryk
 • Kodning af dæktrykssensor
 • Korrekt opbevaring på vores dækhotel

Hjulskift & opbevaring - kr. 449,- pr. skift.

Kør ALDRIG på sommerdæk om vinteren og omvendt!

Du tænker måske, at det er nemmest, at lade sommerdækkene sidde på, der kommer ingen sne i Danmark mere osv. Men det er et dumt valg, da gummiet på sommerdæk bliver hårdt under 7 grader, hvilket giver en lang bremselængde og dårligt vejgreb. Omvendt er det lige så dumt at lade vinterdækkene sidde på om sommeren.

Vinterdækkene kan ikke tåle de høje temperaturer, vi har om sommeren. De bliver bløde, hvilket forringer bremseevnen kraftigt og slider dækkene. Langt de fleste sommerdæk på markedet er lavet af fuldsyntetiske gummiblandinger, der er energibesparende at køre på om sommeren, og så er de beregnet til at klare høje temperaturer og sol. Pas på dig selv og dine med-trafikanter.

Bemærk - vinterdæk slides 20% hurtigere om sommeren

 

Sådan TJEKKER du dine dæk

Selv hvis dine dæk ikke har kørt langt, og stadig har god mønsterdybde, så kan det godt være, at det er tid til et nyt sæt. Der er ikke nogle regler for, hvor gamle dæk må være, men som dæk ældes forringes deres egenskaber. Overordnet kan du holde øje med tre ting, for at sikre dig, at dine dæk stadig er i god stand:

 • Er gummiet blevet mørt?
 • Er der tilstrækkelig mønsterdybde? (Loven siger min. 1,6 mm, vi anbefaler 3 mm)
 • Er der synlige dækskader?

Vi tjekker også gerne dine dæk - bare kig forbi

   

   Tips til dine dæk     

Vælg det rigtige dæk

Gå ikke på kompromis, når du vælger dæk til din bil - de er afgørende for din og passagernes sikkerhed. Dækkene er bilens eneste kontakt med vejbanen og ved hårde opbremsningen, kørsel i vådt eller glat føre, kan slidte og dårlige dæk betyde bilen forlader vejbanen.

Hos Bil & Co går vi ikke på kompromis med kvaliteten

Som på så mange andre punkter, så går vi ikke på kompromis med kvaliteten, når vi vælger dækleverandør. Hos Bil & Co sælger vi mange dæk fra Brigdestone og Firestone, men har du andre ønsker, så skaffer vi det i de fleste tilfælde hjem.

     

Det korrekte dæktryk har stor betydning

Kører du med forkert dæktryk, så reduceres vejgrebet, hvilket har stor betydning for, hvordan du kan styre og bremse bilen. Forkert dæktryk giver desuden øget og ujævn slidtage på dækkene, så dækkenes levetid forringes. Din brændstoføkonomi vil også blive forberede, så der er god grund til at kontrollere dæktryk!

Hvad er det rigtige dæktryk?

Det afhænger af model, men du finder det i bilens instruktionsbog eller på indersiden af bilens dørstolpe. Det mest korrekte lufttryk i dækket, måles når dækkene er kolde. Måles det på varme dæk, skal det være 0,3 bar højere end anbefalet. Få gode råd og vejledning hos dit Bil & Co værksted.

  

Tager du dækkene med hjem? 

Uanset om du lader os passe på dine hjul, eller om du tager dem med hjem, så er det vigtigt, at de bliver opbevaret korrekt. 

Gode råd om korrekt opbevaring af dine hjul & dæk:

 • Hjulene skal opbevares i et køligt, tørt og helst mørkt rum
 • Sommerdæk må ikke opbevares i et fugtigt rum og vinterdæk skal ikke opbevares i varmt rum
 • Når du opbevarer dine hjul (dæk og fælg) skal de opbevares stablet i højden eller hængende
 • Dæk uden fælge skal opbevares stående på række - vi anbefaler at du vender dem rundt i løbet af sæsonen
 • Kontroller altid mønsterdybde på dine dæk og om du sidder noget fast i dækket. Hos Bil & Co anbefaler vi mindst 3 mm mønster - (loven forskriver mindst 1,6 mm)

Sådan opbevarer du selv dine hjul eller dæk

Korrekt opbevaring af dine hjul:

Dine hjul (dæk og fælge), har bedst af at blive opbevaret enten hængende, eller stablet ovenpå hinanden. På denne måde undgår du, at hjulene bliver skæve. 

      

    

Korrekt opbevaring af dine dæk: 

Dine dæk har bedst af at stå oprejst. Roter dine dæk løbende, så de ikke får flade punkter.

BOOK TID ONLINE HER

Jeg giver hermed Bil & Co tilladelse til at sende mig nyhedsbreve på e-mail, med nyheder, kampagner, events og tilbud omkring bilsalg, værksted og produkter. Jeg kan til enhver tid afmelde mig listen på et link i e-mail nyhedsbrevet.

  

NYE SOMMERDÆK

Altid PRISMATCH  14 dage efter købet

Finder du indenfor 14 dage efter købet dine dæk billigere et andet sted, så udbetaler vi differencen, mod forevisning af dokumentation. Du kontakter bare et af vores værksteder.

Prismatch gælder ikke ved skaffevarer, internetbaserede virksomheder, kø- og åbningstilbud, samt dæk fra Continental.