Vi søger en 'Tekniker' til vores afdeling i Sønderborg

Hos Bil & Co søger vi lige nu en ambitiøs tekniker til vores afdeling i Sønderborg. Har
du lyst til at arbejde på et moderne værksted, hvor vi lever af at yde kvalitetsarbejde
og 112% gæstfrihed, samt sætter du en ære i at aflevere et godt stykke arbejde til
vores gæster, så er du måske vores kommende tekniker.

Udover at du bliver en del vores fantastiske team i Bil & Co, der netop er blevet kåret som Årets Toyota forhandler 2024, så bliver du også en del af Toyota, der 22 år i træk har sikret sig 1. pladsen for 'bedste værksteder'.🏆

Læs hele stillingsopslaget på knappen nedenfor. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når den rette er fundet.

  

Vi glæder os til at høre fra dig!

Så send din ansøgning og dit CV til ks@bilogco.dk - mærk mailen ”Tekniker Sønderborg”.

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte eftermarkedschef Kent Schrøder på tlf.: 2925 7022

Start din karriere i bilbranchen

Mange ansatte hos Bil & Co har været med i rigtig mange år. Det er vi stolte af, da medarbejdernes viden og kompetencer er vigtige for både os og for dig som gæst. Hos Bil & Co gør vi meget ud af at skabe et godt arbejdsmiljø med personlig udvikling, personalegoder, arrangementer og en dagligdag hvor det gode humør præger hverdagen.

Opret en jobagent allerede i dag

Der er i branchen brug for mennesker, der tør tænke nyt og udfordre traditionerne. Det går stærkt, men det er spændende at være med på holdet, hvor man kan være med til at gøre en forskel. Ved at blive en del af interessebanken får du en unik mulighed for at blive opdateret med seneste nyt fra branchen og dens virksomheder.

Drømmer du om at blive tekniker, bilrådgiver, markeds-analytiker eller værkfører, så opret en profil på jobportalen. Uanset din interesse, så tilbyder bilbranchen dig nogle spændende uddannelses- og karrieremuligheder, der også kan bruges mange andre steder. En profil på jobportalen giver dig et overblik over, hvilke jobs der er i bilbranchen. 

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning - klik på linket

Årets uddannelsesvirksomhed 2018

Hos Bil & Co er vi rigtig stolte over kåringen. Den er et udtryk for, at det arbejde vi gør for og med vores bilrådgiver-trainees er det rigtige. Arbejdet og læringen i hverdagen giver mening og værdi for dem, der er ved at uddanne sig som bilrådgivere hos Bil & Co.

Kåringen er sket blandt alle bilforhandlere i Danmark

Det er eleverne på bilrådgiver-trainee uddannelsen på Business College Syd, også kendt som Mommark, der indstiller virksomhederne. Så det understreger, at de værdier, som vi bygger vores forretning og uddannelse på, er de rigtige. Hos Bil & Co synes vi, at det er vigtigt at tage ansvar for uddannelsen af næste generation - både indenfor salg og på eftermarkedet. Ligeledes er det sunde værdier, frihed under ansvar og højt til loftet, der kendetegner deres dagligdag. Der skal både være plads til at lære og til at lave fejl.Vil du være med på team Bil & Co? Send os gerne en uopfordret ansøgning på job@bilogco.dk