Vi søger en 'Servicerådgiver' til vores indskrivning i Haderslev

Din hverdag bliver et spændende mix af gæsteservice og rådgivning, samarbejde med kollegaer samt fakturering, reservedelsbestilling og reklamationsbehandling. Kunne det være noget for dig, så tøv ikke med at sende en ansøgning med det samme eller kig forbi Bil & Co på Chr. X's Vej 1C i Haderslev.

Du kan læse hele stillingsopslaget nedenfor.

  

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send din ansøgning og dit CV til pm@bilogco.dk - mærk mailen ”Servicerådgiver Haderslev”.

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte eftermarkedschef Peter Mailand på tlf.: 4032 5533

Vi søger en lærling til vores mekaniske værksted og vores pladeværksted i Haderslev

Har du lyst til at arbejde på et stort og moderne værksted, hvor vi lever af at yde kvalitetsarbejde og 112% gæstfrihed, så er du måske den kommende medarbejder hos Bil & Co.

Vi søger derfor hurtigst muligt både en tekniker lærling og pladesmed lærling til vores værksted i Haderslev. Her er både højt til loftet, kort til beslutningerne og fremragende værkstedshumor.

  

Vi glæder os til at høre fra dig!

Så send din ansøgning og dit CV til pm@bilogco.dk - mærk mailen ”Tekniker lærling" eller "Pladesmed lærling"

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte eftermarkedschef Peter Mailand på 4032 3355

Er du vores nye salgstrainee i Aabenraa eller Sønderborg? 

Hos Bil & Co søger vi lige nu en salgstrainee til vores salgsafdeling i Aabenraa og en salgstrainee i Sønderborg. Brænder du for at gøre en forskel gennem salg og fremragende service? Elsker du biler og vigtigst af alt, kontakt med mennesker? Så er du måske vores nye salgstrainee i Aabenraa eller Sønderborg, et spændende job med garanti for udfordringer.

Du kommer som salgstrainee ved Bil & Co til at arbejde i en virksomhed med højt til loftet, frihed under ansvar, og hvor alle bidrager til en teamånd, der gør det sjovt at arbejde. Du kommer tilmed til at arbejde med verdens mest værdifulde bilbrand 'Toyota'.

  Send din ansøgning og dit CV til mbh@bilogco.dk - mærk mailen ”Salgstrainee Aabenraa” eller "Salgstrainee Sønderborg".

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte salgschef Michael Bøgesvang på tlf.: 2859 5530 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi søger en 'Tekniker' til vores afdeling i Sønderborg 

Hos Bil & Co har vi travlt og søger derfor hurtigst muligt en ambitiøs tekniker til vores
værksted i Sønderborg. Her er både højt til loftet, kort til beslutningerne og god
værkstedshumor. Så har du lyst til at arbejde på et stort og moderne værksted, hvor vi lever af at yde kvalitetsarbejde og 112% gæstfrihed, så er du måske den kommende medarbejder hos Bil & Co.

Så send os en ansøgning eller kig forbi Bil & Co, Nørrekobbel 5 i Sønderborg.

  

Vi glæder os til at høre fra dig!

Så send din ansøgning og dit CV til ks@bilogco.dk - mærk mailen ”Tekniker Sønderborg”.

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte eftermarkedschef Kent Schrøder på tlf.: 2925 7022

Start din karriere i bilbranchen

Mange ansatte hos Bil & Co har været med i rigtig mange år. Det er vi stolte af, da medarbejdernes viden og kompetencer er vigtige for både os og for dig som gæst. Hos Bil & Co gør vi meget ud af at skabe et godt arbejdsmiljø med personlig udvikling, personalegoder, arrangementer og en dagligdag hvor det gode humør præger hverdagen.

Opret en jobagent allerede i dag

Der er i branchen brug for mennesker, der tør tænke nyt og udfordre traditionerne. Det går stærkt, men det er spændende at være med på holdet, hvor man kan være med til at gøre en forskel. Ved at blive en del af interessebanken får du en unik mulighed for at blive opdateret med seneste nyt fra branchen og dens virksomheder.

Drømmer du om at blive tekniker, bilrådgiver, markeds-analytiker eller værkfører, så opret en profil på jobportalen. Uanset din interesse, så tilbyder bilbranchen dig nogle spændende uddannelses- og karrieremuligheder, der også kan bruges mange andre steder. En profil på jobportalen giver dig et overblik over, hvilke jobs der er i bilbranchen. 

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning - klik på linket

Årets uddannelsesvirksomhed 2018

Hos Bil & Co er vi rigtig stolte over kåringen. Den er et udtryk for, at det arbejde vi gør for og med vores bilrådgiver-trainees er det rigtige. Arbejdet og læringen i hverdagen giver mening og værdi for dem, der er ved at uddanne sig som bilrådgivere hos Bil & Co.

Kåringen er sket blandt alle bilforhandlere i Danmark

Det er eleverne på bilrådgiver-trainee uddannelsen på Business College Syd, også kendt som Mommark, der indstiller virksomhederne. Så det understreger, at de værdier, som vi bygger vores forretning og uddannelse på, er de rigtige. Hos Bil & Co synes vi, at det er vigtigt at tage ansvar for uddannelsen af næste generation - både indenfor salg og på eftermarkedet. Ligeledes er det sunde værdier, frihed under ansvar og højt til loftet, der kendetegner deres dagligdag. Der skal både være plads til at lære og til at lave fejl.Vil du være med på team Bil & Co? Send os gerne en uopfordret ansøgning på job@bilogco.dk