Vi søger en 'B2B Erhvervsrådgiver' til Bil & Co 

Til vores store erhvervsprogram med Toyota Professional og FIAT Professional, søger vi en selvstændig og erfaren erhvervsrådgiver.

Med udgangspunkt i vores afdeling i Kolding er din opgave at afdække området fra Kolding mod nord, til Sønderborg i syd med ekspertise inden for varebilsområdet. Salgsafdelingerne vil sammen med dig forstå salget/leasing af erhvervsbiler i alle kategorier, hvad enten det drejer sig helt almindelige varebiler, til mere komplekse opbygninger.

Interesse for at arbejde med netværk, nysgerrighed og almindelig kanvas vil være en naturlig forudsætning for at kunne varetage jobbet. Erfaring med varebiler er en stor fordel, men vigtigst af alt, er at du er vant til opsøgende B2B salg.

  

Vi glæder os til at høre fra dig!

Så send din ansøgning og dit CV til job@bilogco.dk - mærk mailen ”Erhvervsrådgiver”.

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Allan Kling-Petersen på tlf.: 4030 4668

Vi søger en 'Bilrådgiver' til Haderslev

Vi søger en kvalitetsbevidst bilrådgiver til vores afdeling i Haderslev. En person der ønsker at arbejde med verdens mest værdifulde bilbrand Toyota, samt salg og køb af brugte biler.

Du elsker at yde en 112% service over for vores gæster, og du er fortrolig med diverse IT systemer inden for bilbranchen. Du har glimt i øjet og begår dig godt i en uformel organisation, hvor tonen er fri, og alle giver et nap med. Vi arbejder meget digitalt, hvorfor en naturlig tilgang til dette er en forudsætning.

Tiltrædelse er den senest den 1. juni 2021 - vi glæder os til at høre fra dig.

  

Vi glæder os til at høre fra dig!

Så send din ansøgning og dit CV til job@bilogco.dk - mærk mailen ”Bilrådgiver Haderslev”.

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte salgschef Per Sommermark på tlf.: 2925 7135

Start din karriere i bilbranchen

Mange ansatte hos Bil & Co har været med i rigtig mange år. Det er vi stolte af, da medarbejdernes viden og kompetencer er vigtige for både os og for dig som gæst. Hos Bil & Co gør vi meget ud af at skabe et godt arbejdsmiljø med personlig udvikling, personalegoder, arrangementer og en dagligdag hvor det gode humør præger hverdagen.

Opret en jobagent allerede i dag

Der er i branchen brug for mennesker, der tør tænke nyt og udfordre traditionerne. Det går stærkt, men det er spændende at være med på holdet, hvor man kan være med til at gøre en forskel. Ved at blive en del af interessebanken får du en unik mulighed for at blive opdateret med seneste nyt fra branchen og dens virksomheder.

Drømmer du om at blive tekniker, bilrådgiver, markeds-analytiker eller værkfører, så opret en profil på jobportalen. Uanset din interesse, så tilbyder bilbranchen dig nogle spændende uddannelses- og karrieremuligheder, der også kan bruges mange andre steder. En profil på jobportalen giver dig et overblik over, hvilke jobs der er i bilbranchen. 

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning - klik på linket

Årets uddannelsesvirksomhed 2018

Hos Bil & Co er vi rigtig stolte over kåringen. Den er et udtryk for, at det arbejde vi gør for og med vores bilrådgiver-trainees er det rigtige. Arbejdet og læringen i hverdagen giver mening og værdi for dem, der er ved at uddanne sig som bilrådgivere hos Bil & Co.

Kåringen er sket blandt alle bilforhandlere i Danmark

Det er eleverne på bilrådgiver-trainee uddannelsen på Business College Syd, også kendt som Mommark, der indstiller virksomhederne. Så det understreger, at de værdier, som vi bygger vores forretning og uddannelse på, er de rigtige. Hos Bil & Co synes vi, at det er vigtigt at tage ansvar for uddannelsen af næste generation - både indenfor salg og på eftermarkedet. Ligeledes er det sunde værdier, frihed under ansvar og højt til loftet, der kendetegner deres dagligdag. Der skal både være plads til at lære og til at lave fejl.Vil du være med på team Bil & Co? Send os gerne en uopfordret ansøgning på job@bilogco.dk