Er du vores nye Bilrådgiver i Aabenraa? 

Brænder du for at gøre en forskel gennem salg og fremragende service? Elsker du biler og vigtigst af alt, kontakt med mennesker? Så er du måske vores nye Bilrådgiver i Aabenraa,
et spændende job med garanti for udfordringer.

I din meget udadvendte rolle som bilrådgiver sælger du primært nye og brugte Toyota biler, hvor du i dialogen med gæsterne løser deres behov – alt lige fra udstyr til finansiering og forsikring. Du kommer i din dagligdag til at arbejde tæt sammen med det resterende
salgsteam, værksted og reserveafdeling.

Send din ansøgning og dit CV til job@bilogco.dk - mærk mailen "Bilrådgiver Aabenraa".

Ansøgningsfrist er d. 02/04/23 & ansættelse er hurtigst muligt!

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte salgschef Michael Bøgesvang på tlf.: 2859 5530 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi søger en Salgschef! - Skal DU være med til at køre Bil & Co ind i fremtiden?
Vi søger en dynamisk Salgschef, der er klar til at omfavne og lede i en super digital verden, hvor vi i Toyota befinder os i en utrolig spændende tid med forandringer, fra traditionel
bilforretning til mobilitetsleverandør.

Du kommer til at stå i spidsen for vores fantastiske salgsafdeling i Aabenraa, der sammen med resten af Bil & Co, står over for en stor ”make over”, for at sikre vores gæsters behov fremadrettet. Rejsen er stille og roligt startet, og forventes fuldt implementeret i 2026.
Hos Bil & Co arbejder vi hver dag, for at sikre vores gæsters fulde tilfredshed. Vi arbejder ud fra visionen om, at være byens bedste bilhus i alle de byer vi er i. Det kalder vi BRiT.
Fundamentet for BRiT er, Medarbejder engagement, Toyota Way, Bæredygtighed og
Gæstebetragtning. Er dette værdier, du kan se dig selv i, og ikke mindst ønsker at være med til at drive, så er stillingen noget for dig.

Send din ansøgning og dit CV til job@bilogco.dk - mærk mailen "Salgschef Aabenraa".

Ansøgningsfrist er d. 16/04/23 & ansættelse er 01/06/23

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte salgschef Michael Bøgesvang på tlf.: 2859 5530 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi søger en 'Pladeansvarlig' til vores afdeling i Haderslev

Bliv en del af ’Team Bil & Co’, der i Syddanmark består af 85 glade medarbejdere. Hos ’Team Haderslev’ er kendetegnene arbejdsglæde, god værkstedshumor og højt til loftet.

Vi har travlt på værkstedet i Haderslev og søger derfor en pladeansvarlig, som kommer til at have det primære ansvar på pladeværkstedet. Et spændende job som inkluderer fakturering, taksering og kundekontakt.

Lyder det som noget for dig? Så læs hele stillingsopslaget nedenfor og send os en ansøgning eller kig forbi Bil & Co på Chr. X's Vej 1C i Haderslev.

Du kommer til at arbejde for 'Verdens stærkeste bilbrand' – Toyota

  

Vi glæder os til at høre fra dig!

Så send din ansøgning og dit CV til pm@bilogco.dk - mærk mailen ”Pladeansvarlig Haderslev”.

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte eftermarkedschef Peter Mailand på tlf.: 4032 5533

Start din karriere i bilbranchen

Mange ansatte hos Bil & Co har været med i rigtig mange år. Det er vi stolte af, da medarbejdernes viden og kompetencer er vigtige for både os og for dig som gæst. Hos Bil & Co gør vi meget ud af at skabe et godt arbejdsmiljø med personlig udvikling, personalegoder, arrangementer og en dagligdag hvor det gode humør præger hverdagen.

Opret en jobagent allerede i dag

Der er i branchen brug for mennesker, der tør tænke nyt og udfordre traditionerne. Det går stærkt, men det er spændende at være med på holdet, hvor man kan være med til at gøre en forskel. Ved at blive en del af interessebanken får du en unik mulighed for at blive opdateret med seneste nyt fra branchen og dens virksomheder.

Drømmer du om at blive tekniker, bilrådgiver, markeds-analytiker eller værkfører, så opret en profil på jobportalen. Uanset din interesse, så tilbyder bilbranchen dig nogle spændende uddannelses- og karrieremuligheder, der også kan bruges mange andre steder. En profil på jobportalen giver dig et overblik over, hvilke jobs der er i bilbranchen. 

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning - klik på linket

Årets uddannelsesvirksomhed 2018

Hos Bil & Co er vi rigtig stolte over kåringen. Den er et udtryk for, at det arbejde vi gør for og med vores bilrådgiver-trainees er det rigtige. Arbejdet og læringen i hverdagen giver mening og værdi for dem, der er ved at uddanne sig som bilrådgivere hos Bil & Co.

Kåringen er sket blandt alle bilforhandlere i Danmark

Det er eleverne på bilrådgiver-trainee uddannelsen på Business College Syd, også kendt som Mommark, der indstiller virksomhederne. Så det understreger, at de værdier, som vi bygger vores forretning og uddannelse på, er de rigtige. Hos Bil & Co synes vi, at det er vigtigt at tage ansvar for uddannelsen af næste generation - både indenfor salg og på eftermarkedet. Ligeledes er det sunde værdier, frihed under ansvar og højt til loftet, der kendetegner deres dagligdag. Der skal både være plads til at lære og til at lave fejl.Vil du være med på team Bil & Co? Send os gerne en uopfordret ansøgning på job@bilogco.dk