Toyota baner vejen

Hybrid siden 1997

Da verdens miljømæssige udfordringer for alvor kom på dagsordenen i 1990'erne, plantede Toyota et frø i deres bestræbelser på at skabe biler, der skåner miljøet. Toyotas ingeniørere havde i mange år udviklet på hybridteknologien og i 1997 lancerede Toyota den første masseproducerede hybridbil - Prius. I over 20 år har Toyota arbejdet med udviklingen af hybridbiler - dette store arbejde har gjort Toyota til verdens førende inden for hybrid og hybridteknologi.

Over 15 millioner mennesker verden over har i dag valgt Toyota Hybrid.

Miljøvenlige biler behøver ikke være dyre

Toyota fortsætter ufortrødent arbejdet med at lave bedre og mere miljørigtige biler. Med den ambitiøse miljøplan Toyota Miljøudfordring 2050 vil Toyota bidrage til at reducere køretøjers negative påvirkning på miljøet. Der stræbes efter at bringe både produktion og brug af bilen så tæt på CO2 neutral som muligt, og her er Toyota Hybrid blot et skridt på vejen. At være miljøbevidst er en del af mange danskeres livsstil, og med Toyotas Hybrid-modeller er valget om en miljøvenlig bil gjort lettere for mange.

Gå til: Toyota Hybrid (HEV) | Toyota Plug-in Hybrid (PHEV)   | Brugte Hybridbiler   

En hybrid til ethvert behov

I takt med at hybridteknologien er blevet betydeligt udviklet, så er Toyotas modelprogram af hybridbiler vokset.

I Danmark har vi nu et stort udvalg af forskellige hybrid-modeller, at alle kan vælge hybrid - uanset om du skal have en lille bybil, eller noget der kan have både indkøb, fodboldgrej og barnevogn med. Der er også en hybridbil til dig, der har brug for en SUV, som let klarer grus-, motor- og villavej. 

Klik på bilerne nedenfor og læs mere.

6 gode grunde til at vælge Toyota Hybrid

LEDNINGSFRI KØRSEL

Du skal ikke bekymre dig om ledninger og ladestationer i en Toyota Hybrid. Bilen lader selv op under kørsel. 

BEST OF BOTH WORLDS

Med Toyota Hybrid har du både benzin og elmotor i ét, begge kommunikere automatisk med hinanden under hele kørslen. Så du skal bare læne dig tilbage og nyde turen.

ALTID AUTOMATGEAR

Gå ikke ned på udstyr, bare fordi du kører mere miljøvenligt Toyotas hybridbiler kommer som standard med automatgear og et højt udstyrsniveau.

10 ÅRS GARANTI

Vær ikke bekymret for batteriet, batteriet er garanteret at holde i hele bilens levetid - op til 10 år. Får du tjekket din bil med Hybrid Helbredstjek er du yderligere dækket.

GRØNNE FORNEMMELSER

Vælger du Toyota Hybrid udledes der mindre CO2 end traditionelle benzin biler af samme model, den laverer CO2 udledning resulterer også i et laverer brændstofforbrug.

STORT UDVALG OG NYESTE TEKNOLOGI

Toyota har et stort udvalg af Hybridbiler, som er fremme med den nyeste Hybridteknologi. Med løbende forbedringer på modellerne er du altid 

Hybrid Køreegenskaber

Skifter umærkeligt mellem benzin og el

Toyotas hybridbiler byder på dynamiske køreegenskaber og kraftfuld acceleration såvel som lavt brændstofforbrug og afslappet kørekomfort. Vores hybridbiler har alt, hvad du kan forvente fra en konventionel bil – plus en hel del mere.Skifter umærkeligt mellem benzin og el Når du kører en Toyota hybrid bil skal du blot køre fuldstændig, som du plejer. Hybridsystemet skifter umærkeligt og automatisk mellem benzin og el – alt efter hvad der er den optimale drivform. Hybridsystemet kan også kombinere de to drivformer, når du har brug for ekstra motorkraft. Uanset om du kører et langt stræk på motorvejen eller pendler i myldretiden, vil Toyotas hybridbiler automatisk vælge den optimale drivform og dermed optimere din køreglæde.

Toyota Plug-in Hybridbiler (PHEV)

En Plug-in Hybrid bil (PHEV) er drevet af både en forbrændingsmotor, og en elmotor med genopladelige batterier, der kun kan genoplades ved at tilsluttes en ladestation i hjemmet eller på en tankstation med ladekabler. En Plug-in hybrid kan opnå en rækkevidde på 60 km på ren el ved et fuldt opladt batteri, og nå en hastighed på ren el op til 130 km/t.*

Det vil sige, at opladning udefra adskiller den fra en almindelig Hybrid bil, som kun selv lader batteriet.

*satser er vejledende og afhænger af kørselsadfærd, bilmodel og mærke. Fælles for hybridbilerne er at de i større omfang benytter mindre benzin og udleder færre partikler ud i atmosfæren, og dermed også mindre CO2,

6 gode grunde til at vælge Toyota Plug-in Hybrid

OP TIL 100% KØRSEL PÅ EL

Da batteriet i en Plug-in Hybrid er en del kraftigere end ved normal hybrid, er det muligt at køre langt længere på ren el. 

LANGT PÅ LITEREN

Med en hastighed på op til 130 km/t på ren el, er det de færreste steder i Danmark, at du ikke kan køre på el. 

STØJSVAG KØRSEL

Da en Toyota Plug-in Hybrid kører længere på ren el, er det også en hel anden lydoplevelse at sidde i en Plug-In Hybrid. Bilen er nemlig utrolig støjsvag under kørslen.

10 ÅRS GARANTI

Vær ikke bekymret for batteriet, batteriet er garanteret at holde i hele bilens levetid - op til 10 år. Får du tjekket din bil med Hybrid Helbredstjek er du yderligere dækket.

LAV GRØN EJERAFGIFT

Vælger du Toyota Plug-in Hybrid får du grundet dens mange km/l en lav grøn ejerafgift! 

KLAR TIL FREMTIDEN

Toyota Plug-in Hybrid er den perfekte bil ind til fremtiden, som verden bliver mere og mere klimabevidst er en Plug-in bil den perfekte bil i en mere klimavenlig verden.

Mød Mikael og hans Toyota Prius Plug-in

Toyota Hybrid Garanti og Tryghedsprogram

Hybrid Komponenterne er dækket af en fabriksgaranti på 5 år/100.000 km (afhængig af, hvad der kommer først).

Hvis bilen herefter gennemgår et årligt hybrid helbredstjek, vil den samtidig være berettiget til Toyotas Hybrid Tryghedsprogram i endnu et år/15.000 km (afhængig af, hvad der kommer først).

Denne betryggende ordning kan fortsætte år efter år – helt op til 10 år fra bilens første registreringsdato. Som ejer af en Toyota-hybrid-bil kan du således se frem til mange års problemfri kørsel, og er du med i ordningen, er hybrid helbredstjekket uden omkostninger for dig.

Du kan også købe din hybridbil brugt

Vi har altid et stort udvalg af brugte biler på lager, og det gælder også de populære hybridmodeller. Hos Bil & Co har vi handlet Toyota hybridbiler i mange år, så for os er hybridbiler ikke noget nyt. Vi hjælper dig med alt lige fra prisfastsættelse og bilens levetid til service og vedligehold.