Bil & Co - Fire bilhuse i Syddanmark

Bil & Co er navnet på de fire bilhuse, der ligger i Kolding, Haderslev, Aabenraa og Sønderborg. For mange er vi synonym med Toyota og med god grund, Bil & Co har i mange år været, og er stadig, autoriseret Toyota forhandler og værksted.

Bil & Co bygger på mange års erfaring

Mange af de ansatte på Bil & Co's værksteder har været med i rigtig mange år. Det giver en viden og erfaring, som betyder at din bil er i trygge hænder hos os. Alle vores mekanikere og teknikere er løbende på kursus, så de er opdateret. Kig forbi, snak med en af vores bilrådgivere og få kompetent rådgivning.

Bil & Co - 112% Gæstfrihed!

Bil & Co's vision og mission

Hos Bil & Co arbejder vi hele tiden på at udvikle forretningen, så den er tilpasset den tid og virkelighed, vi lever i. Vi lever af at sælge, servicere og reparere biler, og med gæsten i centrum skal det være en oplevelse at samarbejde og handle hos Bil & Co.

Bil & Co er en virksomhed i udvikling

Vi lever i en mere og mere digital verden, hvor folk søger og handler på nettet. Det betyder også, at vores gæster gør deres forarbejde godt og er godt orienteret, når de træder ind ad døren. Antal besøg før et bilkøb er de seneste år faldet fra 4 til 1,2.

Derfor bruger Bil & Co mange ressourcer på at opdatere de digitale og sociale platforme, så kunderne altid kan finde relevante oplysninger, priser og billeder af bilerne. Hjemmesiden skal samtidig være et inspirationsforum, hvor du kan få information om nye biler, se udvalget af brugte biler, få gode råd om finansiering/leasing, bilforsikringer m.m.

Vision

Vi vil overgå gæstens forventning og sætte nye standarder for fremragende service, ved at være tilgængelige, imødekommende og troværdige. Fremtiden tilhører gæster, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Mission

Vores vision opnås gennem en synlig virksomhed, baseret på fremragende service, høj kvalitet, tilgængelighed og en fair pris.

Kom med i team Bil & Co

Bilbranchen er et spændende felt, der konstant udvikler sig. Tænk bare på hvordan bilerne så ud for blot 10 år siden. Bilen, og bilens rolle, er under konstant forandring, nye former for mobilitet vinder frem og den teknologiske udvikling går lynende stærkt.

Drømmer du om at blive en del af bilbranchen?

Det betyder også, at der stilles større krav til de, der er i branchen. Derfor er der behov for nye, dygtige medarbejdere, der har lyst til at spille en aktiv rolle i branchens rejse ind i fremtiden.