Drømmebilen kan finansieres på mange måder

Finansiering er en vigtig del af dit bilkøb, og der er meget at overveje - hvor meget vil du lægge i udbetaling, skal der lånes penge, indgår din gamle bil i handlen, giver det ro i budgettet med en serviceaftale, eller er du måske allermest til at privatlease din nye bil? 

Lad os hjælpe dig med at få overblik

Uanset om du allerede ved hvilke behov du har, eller om du stadig er i gang med at undersøge mulighederne, så kan vi hjælpe dig helt i mål. Hos Bil & Co samarbejder vi med forskellige låneudbydere og forsikringsselskaber, så vi skal nok kunne finde en løsning netop til dig.

Kan privatleasing være en mulighed

Der er fordele og ulemper ved privatleasing og kan afhænge af dit kørselsbehov, ønsker du at skifte bil ofte m.m. Vælger du privatleasing, så er serviceaftalen inkl., du skal aldrig tænke på værditab og du kan stille bilen efter 12 måneder. 

Kontakt os, så finder vi en løsning til dig

Jeg giver hermed Bil & Co tilladelse til at sende mig nyhedsbreve på e-mail, med nyheder, kampagner, events og tilbud omkring bilsalg, værksted og produkter. Jeg kan til enhver tid afmelde mig listen på et link i e-mail nyhedsbrevet.