Toyota Corolla Cross - Ny alsidig Crossover

Ny og kraftfuld medlem af Corolla-familien.

Corolla Cross kombinerer de praktiske egenskaber ved en SUV, bl.a. en høj siddeposition med Toyotas mest avancerede hybrid- og sikkerhedsteknologi til dato. Corolla Cross er skabt til at gøre din hverdag og eventyr nemmere. 

 

Hvornår sker hvad?

Oktober 2022
Lancering i Danmark

Galleri

Toyota Corolla Cross Galleri 1900X1069 1 Jp
Toyota Corolla Cross Galleri 1900X1069 2 Jp
Toyota Corolla Cross Galleri 1900X1069 3 Jp
Toyota Corolla Cross Galleri 1900X1069 4 Jp
Toyota Corolla Cross Galleri 1900X1069 5 Jp
Toyota Corolla Cross Galleri 1900X1069 6
Toyota Corolla Cross Galleri 1900X1069 8 Jp
Toyota Corolla Cross Galleri 1900X1069 9 Jp
Toyota Corolla Cross Galleri 1900X1069 10 Jp
Toyota Corolla Cross Galleri 1900X1069 11 Jp
Toyota Corolla Cross Galleri 1900X1069 12 Jp

En alsidig SUV med sand køreglæde

Corolla Cross byder på en kraftfuld og praktisk brugeroplevelse, uden at gå på kompromis med køreglæde.

En højere siddeposition, store bagdørsåbninger og masser af plads i hovedhøjde og til benene, er med til at sikre din komfort. Det betyder også at både du og dine passagerer får en nem indstigning både for og bag.

Et splitbagsæde giver dig også muligheden for at bruge bilens rummelighed til hverdagens gøremål. 

Video galleri

Den 5. generation af Toyotas hybridteknologi

Den nye Corolla Cross er født med Toyotas 5. generation Hybrid teknologi. En ny 2,0-liters motor med hybriddrivlinje, skaber en unik kombination af kraft og brændstofs økonomi. Corolla Cross fås også med AWD-i der betyder at du kan køre sikkert uanset underlaget. 

Med en forbedret accelerationsevne, kraft og brændstofs økonomi, er Toyota Corolla Cross den perfekte familiebil til både hverdagen og nye eventyr. 

Infotainment og T-Mate systemer

 Uanset om du skal på en kort eller lang tur, er Corolla Cross altid klar til at assisterer dig på farten. Få f.eks. vidst din navigation i realtid på både det 10,5" infotainmentskærm såvel som på det 12,3" digitale cockpit. Slip bekymringerne med Toyota T-Mate's avancerede førerassistentsystemer og Toyota Teammate Advanced Park, der holder øje med dine omgivelser og gør parkeringen til en leg. Toyota T-Mate er den nye samlede betegnelse for Toyotas førerassistentsystemer, og du kan læse meget mere om dem via nedenstående link. 

Se verdenen fra et nyt perspektiv

Med en høj siddeposition, indstigning og frihøjde for du et uforligneligt udsyn, som giver en mere stressfri kørsel og øger din selvsikkerhed bag rattet.

Bevar overblikket i byens travlhed såvel som på motor- og landevejene, så du kommer afslappet frem til din destination. 

Praktiske egenskaber der gør hverdagen nemmere

En af de store fordele ved SUV'er er rummelighed. Toyota Corolla Cross kommer med en masse plads til dig og dine med passagerer, både i højden og til benene. 

Men hvad så med baggageplads? En SUV's bagagerum er normalt nemmere at pakke, da bilen er lidt højere og bagagerumsåbningen er stor. Derudover kan sæderne i Corolla Cross ligges modulært ned, så du kan bestemme hvordan bilen skal pakkes. 

Rummelighed 1
Rummelighed 2
Rummelighed 3
Rummelighed 4