Vi søger en pladesmed til vores afdeling i Aabenraa! 

Hos Bil & Co har vi travlt og søger derfor en erfaren pladesmed til vores værkstedsteam. Har du lyst til at arbejde på et stort og moderne værksted, hvor vi lever af at yde kvalitetsarbejde og god service, så er du måske vores kommende pladesmed. 

Vi søger en uddannet pladesmed, med erfaring i faget, som er ansvarsbevidst og teknisk funderet. Du skal have fokus på kvalitet og at yde en god service for vores gæster, samt have lyst til kundekontakt. 

Vi glæder os til at høre fra dig, og ser frem til at knytte dig til vores team. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når den rette er fundet, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning.

Er det dig vi mangler?

Så send din ansøgning og dit CV til lk@bilogco.dk og mærk ansøgningen ”Pladesmed Aabenraa”.

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte eftermarkedschef Lars Knudsen på telefon 2924 5519.

Start din karriere i bilbranchen

Mange i team Bil & Co har været med i rigtig mange år. Det er vi stolte af, da medarbejdernes viden og kompetencer er vigtige for både os og vores gæster. Vi gør derfor meget ud af at skabe et godt arbejdsmiljø med personlig udvikling, personalegoder, arrangementer og ikke mindst en arbejdsplads, hvor det gode humør præger hverdagen.

Bilbranchen har brug for dig - opret en jobagent allerede i dag

Der er i branchen brug for mennesker, der tør tænke nyt og udfordre traditionerne. Det går stærkt, men det er spændende at være med på holdet, hvor man kan være med til at gøre en forskel. Ved at blive en del af interessebanken får du en unik mulighed for at blive opdateret med seneste nyt fra branchen og dens virksomheder.

Drømmer du om at blive mekaniker, bilrådgiver, markedsanalytiker, værkfører eller styre logistikken, så opret en profil på jobportalen. Uanset din interesse, så tilbyder bilbranchen dig nogle spændende uddannelses- og karrieremuligheder, der også kan bruges mange andre steder. En profil på jobportalen giver dig et overblik over, hvilke jobs der er i bilbranchen. 

Årets uddannelsesvirksomhed 2018

Hos Bil & Co er vi rigtig stolte over kåringen. Den er et udtryk for, at det arbejde vi gør for og med vores bilrådgiver-trainees er det rigtige. Arbejdet og læringen i hverdagen giver mening og værdi for dem, der er ved at uddanne sig som bilrådgivere hos Bil & Co.

Kåringen er sket blandt alle bilforhandlere i Danmark

Det er eleverne på bilrådgiver-trainee uddannelsen på Business College Syd, også kendt som Mommark, der indstiller virksomhederne. Så det understreger, at de værdier, som vi bygger vores forretning og uddannelse på, er de rigtige. Hos Bil & Co synes vi, at det er vigtigt at tage ansvar for uddannelsen af næste generation - både indenfor salg og på eftermarkedet. Ligeledes er det sunde værdier, frihed under ansvar og højt til loftet, der kendetegner deres dagligdag. Der skal både være plads til at lære og til at lave fejl.Vil du være med på team Bil & Co? Send os gerne en uopfordret ansøgning på job@bilogco.dk

Vi benytter cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere her.

OK