Bil & Co er en miljøbevidst virksomhed

Vi vurderer hele tiden, hvad den mest optimale løsning er, og vi laver løbende forbedringer, der er til gavn for miljøet. Forurening og miljøbelastninger mindskes bl.a. ved at informere og involvere vores gæster, medarbejdere og samarbejdspartnere.

I alle vores bilhuse benytter vi udelukkende grøn strøm fra vandkraft og vindmøller. Vi deler holdningerne beskrevet i Toyota Earth Charter og betragter dem som væsentlige.

Bil og Co er ISO 14001 miljøcertificeret

Hver andet år bliver hver Bil & Co afdeling ISO 14001 certificeret for at holde den gode standard. 

Certificeringen omhandler uddannelse og træning i miljøbevidsthed, driftsstyring af bl.a. affaldshåndtering og råvarehåndtering, udledning af støj, luft og vand samt klare retningslinier for, hvorledes Bil & Co's medarbejdere skal reagere i tilfælde af kollegers tilskadekomst, brand, miljøudslip eller lignende.

Bil & Co har deltaget i kursusforløbet ''Grønne Værksteder'' og har her opnået miljødiplom. Herudover har bilhusene også opnået Toyota's interne TSM certificering. TSM programmet sikrer, at Toyota-forhandlere lever op til Toyota's kvalitetskrav og standarder, så de er de førende i autobranchen.

Vi er også KS 2000 certificeret på vores Pladeværksteder.

Bil & Co miljøledelse omfatter i hovedtræk:

  • At energiforbruget skal nedsættes.
  • Løbende initiativer, som skal sætte fokus på forbruget af el, vand og varme.
  • Forbedre sorteringsgrad og håndtering af affald.
  • Reducere indkøb af miljøfarlige stoffer samt hjælpematerialer.

Bil & Co vil være en grøn virksomhed, der gør hvad den kan for at tænke på miljøet og for vores ansatte!

- Kent Schrøder, Miljøansvarlig