Bil & Co støtter lokalt!

Hos Bil & Co støtter vi vores lokale samfund gennem bl.a. sponsorater. Vi tror på at give tilbage til de samfund, vi opererer i. Vi bidrager bl.a. aktivt til lokale sportsklubber, lokale & kulturelle begivenheder og uddannelsesinitiativer m.m. Vores engagement i lokalsamfundet reflekterer vores virksomheds værdier og ønsket om at gøre vores til at skabe positive forandringer.

 

SønderjyskE

Bil & Co er platin sponsor af Sønderjyske Elitesport A/S. Foreningen er hjem for SønderjyskE Ishockey, Herrefodbold og både kvinde & herrehåndbold. Alle hold er repræsenteret i den bedste danske liga i deres respektive sportsgrene. 

 

Erhvervspartner mod kræft

Bil & Co er som erhvervspartner mod kræft med til at gøre en forskel. Mange har, eller har haft, denne sygdom tæt inde på livet. Vi har i mange år støttet op om kampen mod kræft, og er stolte over igen at støtte Kræftens Bekæmpelse.

Sønderborg Sommer Revy

Bil & Co er hvert år med til festen i Sønderborg.
Sønderborg Sommer Revy har eksisteret siden 1982.

Cykelnerven

Bil & Co støtter Cykelnerven, i samarbejde med Aabenraa Bilens By. Danmarks hårdeste velgørenhedscykelløb Cykelnerven kører hvert år de afgørende etaper i Tour de France til fordel for en verden uden sclerose.

Christiansfeld IF

Bil & Co støtter op om lokalsporten og derfor sponsorere vi også 1. holdet i Christansfeld, Christiansfeld IF.

Kolding IF

Bil & Co støtter op om lokalsporten og derfor sponsorere vi også KIF herrefodbold, der spiller i landets 2. bedste række, samt KIF herrehåndbold der spiller i landets bedste række.

Haderslev Mountainbike B & U