Hos Bil & Co tilbyder vi et stort udvalg af brugte biler i høj kvalitet.

Vores salgsteams i Kolding, Haderslev, Aabenraa og Sønderborg står klar til at vejlede og besvare alle dine spørgsmål over en god kop kaffe.

Bil & Co - 112% Gæstfrihed

Find din nye brugte bil

Vi har 113 biler på lager

Din søgning gav 8 resultater

Køb en brugt Toyota med fuld tryghed!

Toyota giver dig muligheden for at forlænge garantien på en brugt bil med Toyota Relax!
Hvordan fungerer Toyota Relax?

Varighed: Din bil kan indgå i Toyota Relax indtil den er 10 år gammel, eller har kørt 185.000 km, hvad end der kommer først. Serviceplan: Serviceintervallet for din Toyota skal overholdes efter bilens forskrifter. Autoriseret service: Gælder kun ved service på et autoriseret Toyota værksted, og her bliver bilen serviceret af teknikere der er uddannet i den nyeste teknologi, og der anvendes udelukkende originale reservedele. 

Ønsker du 112% tryghed i budgettet, så har du mulighed for at tegne en Bil & Co serviceaftale på din brugte Toyota. Så skal du aldrig frygte en værkstedsregning igen.

Vi køber gerne din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil uanset stand og mærke. Din brugte bil behøver heller ikke nødvendigvis indgå i en handel, hvor vi tager din bil i bytte. Vi køber gerne i ren handel også. Du har mulighed for at få et lyn-tilbud på din brugte bil ved at benytte vores byttebils beregner. En af vores sælgere vil herefter rette henvendelse og give dig en helt nøjagtig pris. Ellers er du altid velkommen til at besøge vores forretning i enten, Kolding, Haderslev, Aabenraa eller Sønderborg