Toyota Professional mobilitetsløsninger til virksomheder

Find din næste erhvervsbil hos Toyota Professional. 

Toyota Professional er valget til en erhvervsdrivende der ønsker en robust og loyal samarbejdspartner i mange år. Toyota Professional har et udvalg af biler der passer til dig og din virksomhed, der strækker sig fra personbiler som van, pickups, SUV´s, firhjulstrækker og varevogne. Vores erhvervs program byder både på El, Hybrid-, benzin- og dieselmotorer.

Vores salgskonsulenter hos Bil & Co. er specialister i erhvervsbiler, og er en samarbejdspartner der kan levere den service og backup, som en vognpark konstant kræver - og som kan finde de rigtige løsninger til mange forskellige transportopgaver.

Vi er eksperter i leasingaftaler, opbygninger og serviceaftaler.

Toyota Hybrid som Firmabil

Ændre din virksomheds profil udadtil og omstil dig til fremtiden, med en hybridbil fra Toyota. Udvalget er stort, CO2-udledningen, beskatningsgrundlaget og brændstofforbruget er lavt! Toyota har udviklet hybridbiler siden 1997 og har derfor mange års erfaring og teknisk know-how, som sikre dig høj kvalitet og endnu mere pålidelighed i din firmabil.  

Toyota Hybrid som taxa

Der er mange fordele ved at bruge Toyota Hybridbiler til taxikørsel, som chauffør er du med til at bidrage til en renere luft i byerne uden sundhedsskadelige partikler, samt være med til, at mindske udskillelsen af CO2 i atmosfæren. Også er det fordelagtigt for dig som vognmand grundet den forbedrede brændstoføkonomi.

 

Slip for en masse bøvl med en serviceaftale hos Bil & Co

Undgå dyre værkstedsregninger og uoverskuelige fakturaer. Med vores 'Service Uden Bøvl' betaler du månedligt for en serviceaftale som dækker dine behov og ønsker, så du skal undgå at fumle med værksteds fakturaer efter hvert serviceeftersyn. Beløbet dækker både alle eftersyn og uforudsete reparationer, som følge af slid.

Med vores serviceaftale får du økonomisk overblik og en ekstra sikkerhed mod uforudsete udgifter. Og fordi du passer godt på din Toyota, kan du samtidig se frem til en højere brugtbilspris den dag, du skiller dig af med den.

Du kan tegne en Bil & Co serviceaftale såfremt din Toyota er under 10 år gammel og har kørt under 200.000 km. (160.000 km. for varebiler).