Toyota - Let’s go Beyond

Vi bryder barriererne ned for at nå længere

"Let’s go Beyond" er vores mission om ikke bare at bidrage til en verden med mindre emissioner, men også om at bidrage til et bedre samfund.

Det er et skridt på vejen mod elektrificering. En rejse, der begyndte i 1997 med hybridbiler og som fortsætter med plug-in hybridbiler og batteridrevne elektriske køretøjer. Vi har skabt brintdrevne biler, der kun udleder vand under kørslen. Og vi har viderebragt brint-teknologien til busser, lastbiler og endda både.

Med planer om at lancere 40 nye eller opdaterede elektrificerede biler frem til 2025, kommer vi til at tilbyde det bredeste udvalg af elektrificerede køretøjer. På den måde kan alle nyde godt af den rigtige teknologi, på det rigtige tidspunkt til netop deres behov.

Hybrid. Første fordele med el

Vores brede sortiment af fjerdegenerations hybridmodeller uden ladekabler giver mulighed for at køre på el i op til 50% af køretiden uden nødvendigheden af at stoppe for at lade.

Plug-in hybrid. Op til 75 km på ren el

Vores plug-in hybridbiler muliggør fuldelektrisk nul-emissions kørsel op til 75 km på en enkelt opladning. Med alle fordelene fra vores hybridelektriske modeller giver de også ro i sindet på de længere ture, du foretager.

Batteridrevne elbiler. 100% nul-emission

Proace Electric, vores første nul-emissions batteridrevne varebil, tilbyder styrke, rækkevidde og pålidelighed – og med hurtig opladning.

Brintbilen. Udleder kun vand

Den banebrydende brintdrevne Mirai er hurtig at tanke op, og har en rækkevidde på over 500 km. Dens brændselscelle leverer ren og kraftfuld ydeevne uden anden udledning under kørslen end vand.

Ud over begrænsningerne

Toyota går fra at være bilproducent til at levere mobilitet. Vi opfylder ikke kun samfundets skiftende behov for mobilitet, men vi går længere end det. Vi vil bidrage til, at alle kan bevæge sig frit uanset deres fysiske formåen, såvel unge som ældre og Olympiske atleter som Paralympiske atleter. For når vi ikke lader nogen tilbage, så kommer vi alle længere.

Nedenstående produkter er vist som prototyper og er ikke tilgængelige i almen handel.

Frihed til at nyde turen

Concept-i RIDE er en kørestolstilgængelig elbil, der styres udelukkende ved hjælp af et joystick. Dens unikke sædelayout og automatiserede kørselsfunktioner giver frihed og nem mobilitet.

Frihed det sidste stykke vej

Uanset om du står op eller sidder i en kørestol, hjælper vores sjove og miljøvenlige Walking Area BEV* alle med at komme hurtig rundt i byen. Også i det sidste stykke af deres pendling. (*batteridrevne køretøj til fodgængerområder)

Frihed så alle kan være med

Vi tror på, at alt er muligt, når man er fri til at bevæge sig. Som verdensomspændende mobilitetspartner for De Olympiske og De Paralympiske Lege er vi endelig ved at realisere vores vision om at bringe mobilitet til alle.

Frihed for alle

Vores APM (Accessible People Mover) er udviklet specielt til at hjælpe deltagere med særlige mobilitetsbehov med at komme rundt til arrangementerne i forbindelse med Tokyo 2020 såsom ved det olympiske stadion.

UD OVER FORVENTNINGERNE

Hvad betyder Let’s go Beyond ellers? Hvad med nye, mindeværdige oplevelser såvel i bilen, online og fysisk? Eller avanceret sikkerhedsteknologi, der bringer os et skridt tættere på vores mål om at reducere antallet af trafikulykker til nul. Når vi kombinerer vores omdømme for kvalitet og pålidelighed med tjenester, tilpasset dine behov, så skaber vi oplevelser, der er sikrere og sjovere, dét er at gå længere.

Ture, hvor du føler dig forstået

Det fuldt automatiserede LQ-koncept har en kraftfuld AI-drevet agent, der hedder "Yui". Ved at lære af dig kan det give en mere personlig oplevelse, så du opbygger et stærkere bånd til din bil.

Ture, hvor du føler dig sikrere

Toyota Safety Sense er en række aktive sikkerhedsteknologier designet til at forebygge eller afbøde ulykker, der involverer vores biler, hvilket fører os et skridt tættere på vores mål om at fjerne trafikulykker.

Ture, hvor du føler dig forbundet

Ved hjælp af blandt andet Hybrid Coaching og Find min bil leverer MyToyota Connected Services smartphone-appen fuld kontrol i eller uden for din Toyota, så kørslen bliver sikrere og sjovere.

Ture, hvor du føler dig ustoppelig

Med Active Lean-teknologi og baghjulsstyring kombinerer den helt elektriske i-ROAD en motorcykels smidighed med en bils komfort og sikkerhed. Perfekt til de første eller sidste kilometer af en bytur.

UD OVER BARRIERERNE - Toyota Miljøudfordring 2050

Som en del af vores Toyota Miljøudfordring 2050 ønsker vi, at vores rejse mod lavere emission går endnu længere, og bryder barriererne ned på vej mod et helt nul-emissions-samfund.

Brint er en ren, bæredygtig energi, der kan hjælpe os med at reducere vores indvirkning på miljøet og bidrage til et bedre samfund. Uanset om det drejer sig om at komme fra A til B, om at opvarme boliger eller om at forsyne hele byer med energi, skal vores innovation hjælpe til en bedre verden. En verden, hvor vi ikke efterlader nogen eller noget bag os.