Karosseritekniker fra Bil & Co vinder DM i Skills

Mads Kryger har vundet DM i Skills 2024 for karrosseriteknikere!

Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Gennem tre dage har cirka 280 unge kæmpet for at blive den bedste inden for deres fag.

Mads, der har sin daglige gang på vores værksted i Aabenraa har igennem 3 dage fra morgen til aften kæmpet for at blive den bedste indenfor sit fag. Her har han lagt alle hans fantastiske skills og ambitioner i bestræbelserne på at levere de flotteste resultater! Og lige præcis dét gjorde han!

Mads om sin oplevelse til Skills 2024: "Vi ankom om onsdagen, hvor vi fik mulighed for at danne os lidt indtryk og se maskinerne. Torsdag gik det i gang, det var spændende og en super fed oplevelse. Det hele var meget nyt – også i forhold til at finde ud af hvor travlt man havde.

Det fortsatte i 3 dage med fuld fart på. Da vi nåede til den sidste dag, var jeg meget i tvivl om hvor jeg lå, men jeg kunne efterfølgende fornemme, at jeg var et stykke foran de andre."

Til oplevelsen omkring at blive udråbt som vinder fortæller Mads: "Det var helt vildt. Jeg nåede ikke at opfatte det før, jeg stod på scenen og fik medaljen."

At engagere os i uddannelse af elever på tværs af vores afdelinger og fagområder er en kerneværdi for vores virksomhed, og var en væsentlig faktor i vores anerkendelse som Årets ICHIBAN 2024 (Årets Toyota Forhandler 2024). Vi er utroligt stolte af Mads, der er et strålende eksempel på, hvad dette engagement kan føre til.

Det hårde arbejde er for Mads dog langt fra slut. Allerede nu begynder forberedelserne så småt frem i mod World Skills 2024 i Frankrig, hvor Mads til september skal repræsentere Danmark indenfor karrosseriteknik.